Ingrid

De dame die mijn bestelling heeft opgenomen, deed het netjes. De dame die bij de kassa stond. Was niet klantvriendelijk. Ging zelfs gewoon kletsen met andere collega. Terwijl wij een vraag wilde... De dame die mijn bestelling heeft opgenomen, deed het netjes. De dame die bij de kassa stond. Was niet klantvriendelijk. Ging zelfs gewoon kletsen met andere collega. Terwijl wij een vraag wilde stellen.

Niet gaan staan kletsen als klanten je iets willen vragen. En even mee denken. Niet dat de klanten zelf oo hun telefoon site pronto moeten zoeken.

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij uw aankoop! Wij zullen uw verbeterpunt zeker bespreken om onze service hierop te verbeteren. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe Romaro eettafel!

Van Tilburg

Goed verzorgd,overzichtelijk en prettig om rond te lopen.

Klant behandeling.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafeltjes!
Met vriendelijke...

A en C Boon

Ruime collectie

Vriendelijk en deskundig personeel, dat alle tijd voor je neemt

Beste heer/mevrouw Boon,
Beste heer/mevrouw Boon,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank en relaxfauteuils. Wij wensen u hier veel plezier mee!

Khadija

Tevreden , vriendelijke medewerkers en altijd wel iemand beschikbaar voor evt vragen en hulp

Veel keuze groot assortiment goeie prijzen

Beste Khadija,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe hoekbank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Beste Khadija,

Suzanne Rutten

Heel positief!

Groot assortiment, overal behulpzaam personeel zonder dat ze opdringerig zijn! Goede prijs!

Beste Suzanne,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Suzanne,

Pronto Eindhoven

Fijne winkel

Beste klant,
Bedankt voor deze review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Looijmans

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe kastje! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

henk paijmans

Netjes geholpen

aardige mevrouw en de koffie was lekker

aflevering duurt erg lang vooral voor ons als oude mensen. slecht dat je zelf spullen op moet halen of in dit geval op moet laten halen.

Beste Henk,
Beste Henk,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo netjes bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe Telise bank! De levertijden zijn helaas momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Verder bieden wij ook een bezorgservice aan zodat u het niet zelf af hoeft te halen. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

van enschut

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Hussam Mufdi

Eindhoven

Beste Hussam,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de bank. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...
Beste Hussam,