Jos Bexkens

Mooie inrichting en groot assortiment aan meubels

Heel vriendelijk en deskundig personeel

Leny ragas

Vriendelijk en meedenkend personeel

Uitgebreide collectie;mooi ingerichte winkel

Beste Leny Ragas,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste Leny Ragas,

J. Klijn

Goede service, meedenken met de klant

Beste klant,
Super fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent met het uitzoeken van de meubels incl. de aankleding! Wij wensen u hier alvast veel woonplezier mee!
Met vriendelijke...

Pronto

Zeer goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam super

Beste klant,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!

L.v.A.

Er werken vriendelijke vrouwen

Nvt

W v happen

Snel levering

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek!

Ml

Zeer leuke winkel

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Het is erg warm in de winkel en vooral boven, dus het zou fijn zijn als de airco het doen.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en uw gegeven feedback! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe eettafel! Wij krijgen binnenkort gelukkig wel airco's dus dan is het wat aangenamer!

Pronto Wonen EHV

Fijne ervaring.

Klantvriendelijkheid, overzichtelijkheid

Nvt

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel!

Chantal

Goede ervaring. Heel erg fijn en behulpzaam personeel. Ik mocht zelfs mn vloerplanken en kussentje in de winkel meenemen om te kijken of het bij elkaar past + in de opslag zetten zodat ik de... Goede ervaring. Heel erg fijn en behulpzaam personeel. Ik mocht zelfs mn vloerplanken en kussentje in de winkel meenemen om te kijken of het bij elkaar past + in de opslag zetten zodat ik de volgende dag terug mocht komen.

Deze ervaring zorgt ervoor dat ik de winkel nu bij iedereen promoot en zelf ook terug kom.

Ook eerlijk advies, wat heel erg wordt gewaardeerd.

Eerlijkheid, klantvriendelijkheid, behulpzaam, goede sfeer, mooie banken, goed advies.

N/A

Beste Chantal,
Wat een super leuke review om te lezen! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en het vloerkleed!
Met...
Beste Chantal,

Pronto Eindhoven

Super klantvriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!