Helga

Fijn vriendelijke mensen

Een prettige sfeer en goede prijs

Als bij levering het artikel niet in orde is vind ik dat de service sneller het moet oplossen.

L. Woudstra

Zeer goed geholpen

Klant vriendelijk

Nvt

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u alvast heel veel plezier hiermee!
Met...

Christien kerkhof

Ik werd na betaling naar het magazijn gestuurd maar er was niemand aanwezig ik weer terug naar de winkel werd er gezegd dat het gesloten was ivm personeels tekort.hadden ze 10 min van tevoren ook... Ik werd na betaling naar het magazijn gestuurd maar er was niemand aanwezig ik weer terug naar de winkel werd er gezegd dat het gesloten was ivm personeels tekort.hadden ze 10 min van tevoren ook wel kunnen zeggen. Dit is niet klantvriendelijk ZEER SLECHT.

Ruud Pluym

Leuke uitstraling en vriendelijk personeel

de vele opties

Airco in de winkel

Beste Ruud,
Bedankt voor uw review! Heel leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! De airco is in aantocht dus dan is het weer een stuk aangenamer in onze showroom!
Met...
Beste Ruud,

Christian Gielis

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank!

Marion Duray

Zeer fijn geholpen door Lotte in vestiging ekkersrijt .. en de aankoop van 2x een driezitter was gedaan ..bij thuiskomt twijfelde we over de kleur hebeteen gebeld en werd vriendelijk te woord... Zeer fijn geholpen door Lotte in vestiging ekkersrijt .. en de aankoop van 2x een driezitter was gedaan ..bij thuiskomt twijfelde we over de kleur hebeteen gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door Eva .. ik kon de volgende dag meteen terecht om de kleur aan te passen en er nog een hocker bij besteld ook weer top geholpen door Cindy.
Groetjes Marion Duraij

Zeer vriendelijk en geduldig

Ga zo door ….!!

Beste Marion,
Wat goed om te horen dat u zo fijn bent geholpen door onze medewerkers! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken en hocker!
Pronto wonen...
Beste Marion,

Van Tongerloo ilse

Aangenaam

Het samen stellen van de banken,ivm afwerking stiksels,hardheid,stoffen enz

Die zijn er nier

Beste Ilse,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het samenstellen van de bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee.
Met vriendelijke...
Beste Ilse,

Carin

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel

Mogelijkheid om direct met gratis bus van Pronto kasten in magazijn op te halen en op neer naar huis te brengen.

Martijn

Bij Pronto Eindhoven nemen ze de tijd om je te adviseren bij de keuze voor jouw meubels. Dat doen ze op prettige wijze, deskundig en met aandacht

Aandachtvol, deskundig, klantgericht, prettig, voldoende tijd vrijmaken voor advies

van der Burgt

Sfeer vol

uit ervaring ook goede service

nvt