Fijn vriendelijke mensen
Een prettige sfeer en goede prijs
Als bij levering het artikel niet in orde is vind ik dat de service sneller het moet oplossen.
Een prettige sfeer en goede prijs
Klant vriendelijk
Nvt
Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u alvast heel veel plezier hiermee!
Met...
de vele opties
Airco in de winkel
Beste Ruud,
Bedankt voor uw review! Heel leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! De airco is in aantocht dus dan is het weer een stuk aangenamer in onze showroom!
Met...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank!
Pronto wonen Eindhoven
Zeer vriendelijk en geduldig
Ga zo door ….!!
Beste Marion,
Wat goed om te horen dat u zo fijn bent geholpen door onze medewerkers! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken en hocker!
Pronto wonen...
Het samen stellen van de banken,ivm afwerking stiksels,hardheid,stoffen enz
Die zijn er nier
Beste Ilse,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het samenstellen van de bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee.
Met vriendelijke...
Mogelijkheid om direct met gratis bus van Pronto kasten in magazijn op te halen en op neer naar huis te brengen.
Aandachtvol, deskundig, klantgericht, prettig, voldoende tijd vrijmaken voor advies
uit ervaring ook goede service
nvt