Ronald Dirks

Zeer fijn envriendelijk geholpen door Iiham bij het maken van keuze van het bankstel, stof- en kleurkeuze.

Fijne en vriendelijke verkoopster. Zeer behulpzaam en attent. Mooie winkel met veel inspiratie.

Goed advies en veel mogelijkheden om de bank op maat te bestellen

Bezorgen ipv zelf ophalen van de bank

Jerry Koning

Prettig

Vriendelijk

Loenen

Mooie winkel met mooie meubels e.d .

Zorgen dat de orders kloppen als de mensen de bestelling op komen halen , zodat de mensen geen 3 kwartier hoeven te rijden om spullen om te ruilen .
En wanneer de klant dan 3 kwartier moet...
En wanneer de klant dan 3 kwartier moet rijden dan ook hiervoor een nette vergoeding voor te geven .
Wij kregen slechts € 6,- voor het op en neer rijden .
Dit vinden wij te weinig , terwijl als jullie de spullen komen brengen maar liefst € 60 , - moeten betalen voor bezorgkosten.

Kollenburg

Looproute en uitstraling

Niks op aan te merken.

Arthur

Fijn geholpen door Lotte bij aanschaf van een eettafel. Duidelijk en en goed advies.

Vriendelijk, goed advies, mooie producten

A.van Rooij

Goede en klantvriendelijke benadering

verkaart

Eindhoven was prima

directe info via medewerker en nette afhandeling bij koop

iets van een attentie bij aankoop, assesoire erbij krijgen zoals meerdere winkels doen bij aankoop, twv 10 % v d aankoop.

Kim Vermeulen

Prettig

aardige mensen daar

Tonny Zengers

Gastvrij ontvangen, goed geholpen

Compliment voor de dame achter de balie (Elim?), die ons een welkom gevoel gaf en ons vlot, vriendelijk en deskundig geholpen heeft