Henny ooijen

Zeer positief

Het assortiment

De route door de winkel ,ingewikkeld

Beste Henny,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Henny,

Perry en Marion Arts

1e bezoek. We konden de ingang van winkel niet vinden. Gebeld, medewerker kwam richting achteringang om ons binnen te laten. SUPER

vriendelijk personeel, alle tijd werd genomen.

Beste Perry en Marion,
Beste Perry en Marion,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!

Raijmakers A

Goed worden altijd fijn geholpen

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u wederom zo'n positieve ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!
Pronto...

Ineke bertram-bolsius

Positief

Meedenken

Beste Ineke,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo positief bent over ons! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto...
Beste Ineke,

H. v. Dijk

Fijne ontvangst en meedenkende medewerkster.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel en stoelen!
Met...

Jos van Loon hoefblad best

Kwamen toevallig even kijken en zijn door een vraag te stellen aan de verkoper Jan betreft tafel en stoelen erg geinteresseerd.
met een deskundig advies hebben we de tafel en stoelen gekocht.

Netjes goed verzorgt met voldoende personeel met een klantvriendelijke warme uitstraling die je graag willen helpen .
Klasse.

Ga zo door en mij heb je als klant die graag mondeling doorgeeft dat we fijn geholpen zijn.

Beste Jos,
Beste Jos,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega jan! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

The Pluym

Geweldig waren erg vriendelijk en zeer vakkundig.đź‘Ť

Cindy…. Toppertje.👍

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!

Angelique

Vriendelijk

Beste Angelique,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring hebt gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste Angelique,

Shanta Bharos.

Fijne, goede service.
Echt top.

Fijne verkoopsters, die goed de tijd nam.

Mag iets extra's bij geven.bv seer kussen, bij de bank.

Beste Shanta,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen...
Beste Shanta,

Kelly Boogers

Heel fijn geholpen in de winkel, medewerker was heel vriendelijk

Beste Kelly,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe kast. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Kelly,