Kleiberg

Fijn en vriendelijk

Jeanette Brouwer

Heel vriendelijk en we zijn goed geholpen.
Ze luisteren naar je wensen.

Ben Van der Weide

Deskundig en vriendelijk personeel. Mooie meubels voor betaalbare prijs. Goede kwaliteit!

Schouten

Heel fijn. Zeker in deze coronatijd waarin ze heel creatief bedacht hebben om met een vrachtwagentje aan huis te komen waarin we op de fauteuils konden proefzitten. Chapeau voor deze service!!

Emmy

Goede service en duidelijke communicatie. We hadden extra stof in een verkeerde kleur ontvangen, maar hebben keurig de nieuwe gehad, en zijn ook op de hoogte hierover gehouden. Prima dus

Tv v Brummen

Prima kan niet beter goede uitleg,
Snelle levering van het zithoek wat wil je nog meer als klant zijnde.

Janine

Zeer goede en snelle service

Herman Voogt-van Genderen

Mijn bestelling ,een loungbank binnen de afgesproken levertijd geleverd,zelfs nog 2 weken eerder.
Een goede service en erg blij met de bestelling.
Bij huren van de kar om de bank te...
Een goede service en erg blij met de bestelling.
Bij huren van de kar om de bank te vervoeren was een borg niet nodig,zoals in de voorwaarden stond omschreven.

B Nijboer

Wij zijn hier al vaker geweest en wat gekocht! grote keuze met vriendelijke medewerkers. Duidelijke afspraken, en komen de verplichtingen zeer goed na. In de corona tijd gaven ze aan dat de... Wij zijn hier al vaker geweest en wat gekocht! grote keuze met vriendelijke medewerkers. Duidelijke afspraken, en komen de verplichtingen zeer goed na. In de corona tijd gaven ze aan dat de leveringstijden langer duurden, maar de tijd is niet overschreden.
Het is wat ons betreft een aanrader op kwaliteit en met betaalbare prijzen. Ga zo door!