Goede ervaring, mochten een aanhanger lenen voor transport. Wij hadden de bank dezelfde dag nog in huis. Zeer blij met deze aankoop. We hebben een mooie bank voor een mooie prijs kunnen kopen bij...Goede ervaring, mochten een aanhanger lenen voor transport. Wij hadden de bank dezelfde dag nog in huis. Zeer blij met deze aankoop. We hebben een mooie bank voor een mooie prijs kunnen kopen bij Pronto wonen Elburg.
Anne Huizing O Donnell
Wij kochten ongeveer 20 jaar geleden onze blank eiken meubels bij Weber in de toen klein knus kleine zaak in Elburg Was van binnen best ruim) en wat ik zeggen wil, is dat wat betreft de service,...Wij kochten ongeveer 20 jaar geleden onze blank eiken meubels bij Weber in de toen klein knus kleine zaak in Elburg Was van binnen best ruim) en wat ik zeggen wil, is dat wat betreft de service, dat ik toen zo prettig vond niets is veranderd, ook niet in de zaak in Zwolle waar wij onze aankoop ophaalde, Fijn om zo leuk geholpen te worden, vooral zo doorgaan. Anne Huizing O"Donnell.
Petek
Top. Gertjan heeft mij telefonisch super goed geholpen. Zo blijven doorgaan.
Mooie stoelen en een goede service
Huisman
Bestelde vloerkleed duurde vrij lang voor het binnen was, maar is wel heel mooi nu het in de woonkamer ligt
Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf tijdens de keuzes maken van het meubilair en bij het leveren van de meubels in ons huis. Persoon is erg vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat ik als...Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf tijdens de keuzes maken van het meubilair en bij het leveren van de meubels in ons huis. Persoon is erg vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat ik als feedback mee zou geven, is misschien een bevestigings mail naar de klant sturen zodat je zeker weet dat je de meubels ontvangst op de datum en waardoor je het gevoel krijgt dat alle informatie goed is door gekomen.
Heb 15 weken op me bankstel moeten wachten geen fijn idee