Grietje ijken

Fijne service en prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe bank

Goede uitleg over het product en ook veel uitleg over de verschillende opties die mogelijk zijn

Ga vooral zo door

AC Bakker

Zijn heel goed en deskundig behandelt.En zijn heel blij met onze meubels

Vriendlijk personeel

Voor ons niet

karin bryan

Vriendelijk Personeel

Klaassen

Het was de eerste keer dat we hier iets kochten en vonden de service prima. Ook zijn we goed voorgelicht door de verkoper.

Meedenken

Zou het zo niet weten.

Heel vriendelijk en goed

Pascalle

Personeel netjes en vriendelijk

nette winkel

ik vind dag als je iets koopt boven de 1000 euro dit gratis mag worden geleverd en niet dat je zelf dat moet halen..

Alex Visser

Goede, snelle levering. Zou 14 weken duren maar het duurde uiteindelijk 10,5 weken. Goed geholpen door Esra.

Geen opdringerige sfeer. Rustig alle opties doorlopen.

Er klopte 1 ding niet aan de specificatielijst van de bank. Dit zou beter op orde kunnen

De verkopers zijn vriendelijk en lossen eventuele problemen goed op.
Alleen ons eerste telefonisch contact was een stuk minder netjes en werd het probleem bij ons teruggelegd.
De...
De verkopers zijn vriendelijk en lossen eventuele problemen goed op.
De verkoper die ons geholpen had belde later zelf terug en werd het probleem wel na behoren opgelost

Bij een niet naar wens opgeloste klacht wordt niet lang gewacht om een onafhankelijke partij in te schakelen.

De grotere meubels kostenloos laten bezorgen en zeker bij oudere mensen ook in elkaar zetten

Hoerstman montage

Goede begeleiding leuke mensen goed geholpen đź‘Ť

Zo doorgaanđź‘Ť

Heel klantvriendelijk.

Ik kon mijn tafel eerst ik in het magazijn laten staan toen we de sleutel van ons huis nog niet hadden.

Nee geen tips.