Rosanna Eikens

Leuke en nette winkel

Vriendelijk personeel, leuke en nette winkel

Personeel was wel wat langzaam en dacht niet actief meer hoe wij onze stoelen eerder dan 3 maanden kunnen krijgen. De levertijd is erg lang als iets besteld moet worden en wij zijn toen zelf op zoek... Personeel was wel wat langzaam en dacht niet actief meer hoe wij onze stoelen eerder dan 3 maanden kunnen krijgen. De levertijd is erg lang als iets besteld moet worden en wij zijn toen zelf op zoek gegaan naar een filiaal dat de stoelen wel op voorraad had en dit werd niet voor ons uitgezocht. Wij hadden toen bijna de neiging de stoelen elders te kopen.

Deskundige hulpverlening, goed de checklist nagelopen. Echter, de levertjes van de bank was 11 weken. Dit terwijl bij de bestelling een levertijd van 6 tot 8 weken is genoemd.

Checklist is zeer accuraat nagelopen. Hierdoor zijn alle voorwaarden en kenmerken van de bank bij ons duidelijk.

Indicatie van de levertijd aanpassen. Klanten hebben liever dat het mee valt dan dat het tegen valt. Mocht het toch tegenvallen, is een telefoontje dat het langer duurt en een eventuele cadeaukaart... Indicatie van de levertijd aanpassen. Klanten hebben liever dat het mee valt dan dat het tegen valt. Mocht het toch tegenvallen, is een telefoontje dat het langer duurt en een eventuele cadeaukaart (van 10 euro bijvoorbeeld) al een hele troost.

Goed en netjes afgehandeld. Snelle levering, bank zelf nog niet getest.

We werden in de winkel snel en vriendelijk geholpen. Misschien niet de meest deskundige verkoopster, maar z heeft goed geholpen.

De bank was erg snel af te halen. Helaas was onze...

De bank was erg snel af te halen. Helaas was onze woonkamer nog niet klaar. We konden gelukkig de bank nog laten staan totdat alles klaar was. We hebben de bank opgehaald en staat nu in beneden slaapkamer te wachten totdat de woonkamer klaar is.

Iets meer kennis op de vloer.

Iets meer kennis op de vloer.

Daarnaast konden we onze bank zo halen met enkel het zeggen van de naam. We hoefden het formulier dat we bij de aankoop mee kregen niet te laten zien. Ook werd er niet gevraagd naar identificatie. In principe had iedereen onze bank mee kunnen nemen als ze de naam hadden geweten.

Goed, goede kennis van goederen/producten, personeel, vooral bij het afhalen van de goederen, mogen wel wat klant vriendelijker worden

Kimberley Bakker

Goed geholpen, duidelijke communicatie

arina

Een erg prettige sfeer hangt er, personeel heel netjes en beleeft. je kunt rustig rond kijken zonder dat er gelijk iemand je aanspreekt

personeel heel netjes en beleeft. men weet heel goed advies te geven, over wat wel en niet goed is voor ons. ( medische klachten) geven duidelijke info, en nemen tijd voor je.

geen punten uiterst tevreden

Ramona

Pronto heeft ons uitstekend geholpen bij het adviseren van de bank.
Pronto heeft ons uitstekend geholpen bij het adviseren van de bank.
Zelfs de oppervlakte en setting waar de bank kwam te staan werd opgemeten en zo inzichtelijk gemaakt hoe dit zou staan. Zodoende tot ander advies gekomen.
Ook kregen we een kleurstaaltje van de bank mee, wat ons geholpen heeft met de verdere inrichting en kleurbepaling.
De bank werd tevens nog een poosje voor ons opgeslagen voordat we deze op haalden.
Kortom erg tevreden met het advies en de service.
Bank staat super en zit heerlijk!

Goed en deskundig advies

Eiting

Goede ervaringen.... Helaas niet te veel moeite gedaan voor de klant

Netjes behandeld over de meubels

Voorraad heel slecht terwijl overal staat uit voorraad leverbaar