S Kloese

Onze ervaring met Pronto is geweldig veel meubels halen we bij jullie de service is goed en de koffie smaakt heerlijk ook de deskundigheid is hoog .

snel geholpen en goede adviesen meegekregen !!

Vooraf even kijken waar de spullen afgehaald kunnen worden (was bij ons een vergissing hihi)

goed

klantvriendelijkheid men neemt de tijd voor je vraag, en adviseren daarna er naadloos op !

nee niet echt ook bij het ophalen van het gekochte prima geholpen

Irma lanting

Super goed niks aan toe tevoegen!!

Verkoopster was vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen.

Nee heb ik niet.

Net zoals een aantal jaren geleden bij de aanschaf van een bankstel en eethoekstoelen, werd ik vakkundig geholpen bij het vinden van de juiste relaxstoel. De medewerker nam alle tijd om de... Net zoals een aantal jaren geleden bij de aanschaf van een bankstel en eethoekstoelen, werd ik vakkundig geholpen bij het vinden van de juiste relaxstoel. De medewerker nam alle tijd om de mogelijkheden te bekijken aangaande de samenstelling van de stoel. Dan bedoel ik qua kleur ( welke kleur past mooi bij mijn bankstel), zithouding en onderstel.

Samen in alle rust , maar wel vlot, de mogelijkheden bekijken. Zie boven.

Geen tips, het is prima zo. Daarom kwam ik ook bij deze winkel terug.

Het is een fijne winkel om rond te lopen en een keuze te maken

Luz Lanning

Prima geholpen.Prima service. Niet opdringerig. Fijn.

Goed prettig advies
Helaas bij levering waren de stoelen goed maar de bank van een totaal ander kleur stikselipv 3 zits een 2 zits met ern ander ordernummer
Na telefonisch contact...
Goed prettig advies
Na telefonisch contact mochten we de bank gebruiken op risico van Pronto en we wachten nu op een goede bank die we besteld hadden

Goed tevreden tot nu toe ook bij de foute levering geen moeilijkheden en geen overbodige discussies en of excuses

Tot nu toe nog niet ondanks de foute levering

1 tip die het personeel mag verbeteren
Tot nu toe nog niet ondanks de foute levering

1 tip die het personeel mag verbeteren
Spray de meubels niet in huis in ....maar in de garage of buiten ivm de lucht van de impregneerspray het ruikt wel degelijk
Het ruikt naar schoenenspray

Evelien

Prima!

Snelle reactie op mail en er wordt met je mee gedacht.

H. Prins.

Pronto heeft altijt een smaakvol assortiment, die goed bij mijn smaak past. Tevens vind ik de klantvriendelijkheid en deskundigheid heel goed. Ik voel mij er prettig.

Ook advies en tips over onderhoud wordt gegeven.

nee, is prima voor wat mij betreft.