Prima info en service

H. Woelders

Alles is zeer netjes en vlot verlopen. Bankje was er zelfs eerder dan dat ze gezegd hadden .
Keurig geholpen met inladen in de auto. Toppie.

Vlotte bediening,geen dwang verhalen, keurig.

Niet gevonden.

H. Woelders

Keurig geholpen met inladen in de auto. Toppie.

Vlotte bediening,geen dwang verhalen, keurig.

Niet gevonden.

Anton de Haas

Snelle levering en goed geholpen vriendelijk personeel

de afstandsbediening van de stoel werkte niet goed een mail gestuurd en direct de volgende dag een nieuwe geleverd

Ineke

Prima ervaring!

We hebben een kast aangeschaft via internet, verder niet veel contact gehad. Dit proces liep makkelijk en goed

Nee, niet echt.

Goed geadviseerd over nieuw zithoekje met 3 fauteuils, een carpet en een paar tafeltjes.

Twee verrassingen aan het einde van het koopproces: afhalen is de norm, en de care en protect kit.

Vriendelijk personeel, maar paar keer verkeerd geïnformeerd

Behulpzaam

Klant beter informeren

Leandra Duinkerken

Zeer positieve ervaring met pronto Emmen.
Zeer positieve ervaring met pronto Emmen.
Bank besteld was eerder binnen dan verwacht, we konden de banken nog niet gebruiken en dit was dus dan ook geen probleem dat hij zo lang in opslag mocht staan! Bij het ophalen waren de banken al netjes in de gehuurde aanhanger gezet.

Daniella Bosma

Deskundig advies,luisteren naar je wensen en denken mee. Op tijd geleverd. Vriendelijk personeel en wat ik ook erg prettig vind is dat de verkopers niet opdringerig zijn.

Vriendelijk, duidelijke uitleg, meedenkende zonder opdringerig te zijn.

De trappen op en af in de winkel is wat lastiger voor de minder mobiele mensen

Prima geholpen

Nette zaak en goed geholpen en naar onze wensen geluisterd

Niet dat ik weet