Langen

Goed en deskundig/vriendelijk

Gratis bezorging binnen de gemeente.

Jan Scheerhoorn

Zeer correcte verkopers
goede ontvangst je kan goed rondkijken voordat je aangeklamt wordt door een van de verkopers

je wordt goed geinstrueerd als de verkoper denkt dat het ook anders kan

Boer

Wij vinden het een hele mooie winkel. Heel mooi en warm ingericht. We zijn er ook goed geholpen. En we hadden de meubel binnen een week in huis staan. Een hele kamer inrichting op de bank... Wij vinden het een hele mooie winkel. Heel mooi en warm ingericht. We zijn er ook goed geholpen. En we hadden de meubel binnen een week in huis staan. Een hele kamer inrichting op de bank na. Alles was op voorraad. Wat wil je nog meer. Pronto. Top????

Geen wacht tijden

Zou het niet weten.

Klein

Mooie meubels wel aan de prijs. Wordt geleverd tegen betaling minpunt. Je krijgt een garantie van 5 jaar waar je GEEN zak aan hebt. Ze luisteren niet naar de klanten hun klacht . Ze schakelen de... Mooie meubels wel aan de prijs. Wordt geleverd tegen betaling minpunt. Je krijgt een garantie van 5 jaar waar je GEEN zak aan hebt. Ze luisteren niet naar de klanten hun klacht . Ze schakelen de leverancier in totaal geen bezwaar . Maar die stuurt iemand langs om te beoordelen onafhankelijk zeggen ze dan. Maar door wie wordt die persoon ingehuurd door de leverancier . Wie is dan de opdrachtgever ?? . Dus je trekt aan het kortse eind . We hebben een mooie zwarte bank gekocht. Die na 4 jaar helemaal paars is geworden. Ze zeggen dat het mag gebeuren door daglicht. Ze schuilen zich allemaal achter die onafhankelijke persoon . Zelfs geen tegemoetkoming ja nieuwe stof om de delen waar het omgaat . Maar dan vervolgens ook nog zelf bekostigen. ZEER SLECHTE SERVICE

Mooie meubels

Gratis bezorgen , en iets met de klachten doen van de klanten. En niet verschuilen achter een ingehuurde onafhankelijke persoon die door hun wordt betaald.

Jurjen en Gerda

Mooi bedrijf..vriendelojk en deskundig geholpen

Rustig en alle tijd voor de klant dat sprak mij erg aan...met een lekker bakje koffie

Jammer dat ze niet bezorgen!...

Pomp

Wij zijn uitstekend geholpen
Zijn een paar keer geweest maar niets is hun teveel het was gewoon gezellig

a berends

Super mooie winkel
mooie meubels
en heel veel leuke hebbe dingetjes

behulpzaam

Ha Ha Schlimbach

Uitstekend winkel.het personeel is zeer vriendelijk en niet opdrenger laat je met rust om alles goed te bekijken. Als je vragen heb over de produkten. Staan ze je goed te woord..

Zoals ik boven aan had zeer goed.prima personeel

Super... Leuk personeel, goed geholpen en de meubels waren er eerder dan verwacht...altijd leuk!

Vriendelijk personeel en een erg mooie winkel!