J.Jeuring

Wordt altijd erg goed geholpen met een aankoop of als je om advies vraagt

nou ook dat is goed

nee

Bos

Voor het eerst wat bij pronto gekocht en we zijn heel erg tevreden met de informatie en de deskundigheid van de man die ons heeft geholpen bij het kopen van een hoekbank.

Gewoon heel vakkundig geholpen en de man zei ook, meet het thuis eerst nog even goed op en als jullie dan weten welke hoek jullie willen hebben( rond of recht) even bellen en dan de koop bevestigen.

Geen tips of verbeterpunten kunnen vinden,echt top !!

Brechtje wiendels

Zijn zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Goed voorgelicht en geadviseerd om de behandeling van 5 jaar erbij te doen. Zelfs met transport de spullen stonden al ingeladen toen we aan kwamen.... Zijn zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Goed voorgelicht en geadviseerd om de behandeling van 5 jaar erbij te doen. Zelfs met transport de spullen stonden al ingeladen toen we aan kwamen. Zullen pronto zeer zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil.

Zeer professioneel.

Er is geen lift in pronto emmen. Twee grote trappen op en af.

Richard Vos

Zeer goede ervaring met Pronto Wonen. Uitstekende service en onverwacht kwam onze tafel toch veel eerder dan verwacht. Hierdoor hadden we voor onze vakantie nog alle meubels in het huis staat. Echt... Zeer goede ervaring met Pronto Wonen. Uitstekende service en onverwacht kwam onze tafel toch veel eerder dan verwacht. Hierdoor hadden we voor onze vakantie nog alle meubels in het huis staat. Echt top!

Direct een medewerker die je helpt bij al je vragen en ze laten je duidelijk de verschillen zien tussen bepaalde stoffen voor op de bank.

Ga vooral zo door!

Roelof de Groot

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Deskundig en meedenkend personeel!

Deskundigheid personeel.

Rolstoel/kinderwagenvriendelijker maken

G.Rolfes

Zeer prettig

Spray voor tegen gaan vlekken

Mooi bedrijf en vriendelijk personeel

denken met je mee

R. Does

Goede duidelijke communicatie en mooie producten

mooie showroom

update omtrend levertijden geven

LJ van Straten

Vriendelijk personeel; goede hulp; goed geluisterd naar mijn wensen; goed advies

JH Walda

Duidelijk en behulpzaam,

duidelijke uitleg en product kennis