Vink

Zeer tevreden

Vriendelijk , maar niet opdringerig .

M van de vijver

Vriendelijk en neemt de tijd voor de klant.

Goede en duidelijke uitleg

M. Lanting

Bij het opzoek gaan naar nieuwe meubelen wordt je met rust gelaten. Je kunt ongestoord kijken. Bij vragen en of hulp hebben ze alle tijd voor je. Erg prettig ervaren.

Rust, nemen de tijd. en deskundig.

Ga zo door.

Pauline hartholt

Prima service !!
Ben erg blij met mijn eetkamerstoelen.
Snel en netjes geholpen

Er kwam meteen iemand helpen

we werden goed geadviseerd . de bestelling werd binnen de levertermijn geleverd. we kregen netjes een mailtje en hebben onze stoel gehaald. we zijn tevreden.

we werden niet opgejaagd. we kregen het gevoel dat de verkoper alle tijd voor ons had.

ik vind het toch wel jammer dat je vrachtkosten moet betalen. ik kan het mij bij een kleine bestelling voorstellen. maar als je een flink bedrag spendeert vind ik dat wel een domper.

Reactie Pronto Wonen Emmen:

Beste,
Hartelijk dank voor uw moeite om een beoordeling te plaatsen.
Beste,
Hartelijk dank voor uw moeite om een beoordeling te plaatsen.
Ik begrijp uw reactie voor wat betreft de bezorgkosten. Echter Pronto Wonen hanteert de meest mogelijke scherpe prijs door onder andere als afhaalformule te werken. Wij bieden u ook de laagste prijsgarantie zodat u nooit teveel betaald. Voor het afhalen hebben wij een bus of aanhanger beschikbaar. Daar wij geen eigen transport hebben wordt de bezorging uitbesteed aan derden.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubelen en zien u nog eens graag terug.
Team Pronto.

L. Smit

Men wordt vriendelijk te woord gestaan Er wordt je niets opgedrongen.
Je kan als klant rustig rondkijken en je keuze maken.

behulpzaam, klantvriendelijk nette winkel .
behulpzaam, klantvriendelijk nette winkel .
Als men een product koopt welke besteld moet worden, houden ze de leverdatum ruim aan en in ons geval viel dat positief uit dit was ruim binnen de tijd.

Henk van Marle

Vriendelijke verkoper gehad en goede behandeling.
Wij zijn dik tevreden met onze aankoop van de meubelen,precies op de afgesproken datum geleverd
en netjes op de plaats gezet.
Ja...
Vriendelijke verkoper gehad en goede behandeling.
en netjes op de plaats gezet.
Ja wij zijn dik tevreden.

melvin de groot

Bank gekocht goed advies gehad

goede afspraken

wellicht een bezorg service voor de bank

Vriendelijk personeel .

Ja zeker bank gekocht bij pronto.toen de bank in de kamer stond wiebelde de bank.contact met pronto opgenomen.en heel netjes te woord gestaan door de medewerkster.