D.P. Bonnema

Voor mij vanuit het niets, alles gedurende de bestelling/levering prima verlopen.

Bedrijfsauto huren en zelf alles meenemen.

Marco van Veen

Algehele ervaring zeer goed

zeer sterk is het afleverconcept,zijnde dat de goederen zeer goed verpakt zijn.
prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed /zeker afzettende tegen de concurrentie

De dienstverlening laat in de winkel niet de aanwezigheid van personeel zien.
Pas bij het rondlopen komen we een lange tafel tegen met de computers waaraan het verkopende personeel zit. De dienstverlening laat in de winkel niet de aanwezigheid van personeel zien.
Geeft een inactieve uitstraling,en klant moet daardoor op zoek elke keer naar personeel.
Naar mijn mening kan je beter 3 verkoop hoekjes maken verschillend door de showroom,geeft beter contact!,en wellicht
sales beter.

Je wordt goed en vriendelijk geholpen .
Weten waar ze het over hebben goede uitleg.

Goede uitleg en advies

Fan G Kuipers

Voor derde keer bankstel gekocht, kwaliteit/ prijs verhouding heel goed, vriendelijk en deskundig personeel.

Prijs/kwaliteit

Nvt

K. Schutte

Keurig bedrijf netjes behandeld. Normale levertijd.

goede voorlichting met alle geduld

Marianne Greven

Hele goede service en aardig personeel

Goede service

Harry Kroezen

De ervaring is goed. Ben verschillende keren er geweest om dingen uit te zoeken om een geheel te krijgen voor een nieuwe inrichting.
Uiteindelijk bankstel Dimo gekocht en eetkamerstoelen...
Uiteindelijk bankstel Dimo gekocht en eetkamerstoelen Delgado, waarbij geregeld kon worden dat alles dezelfde stof is in allemaal dezelfde kleur.

1) Ze hebben heel veel staan, zonder dat het te vol lijkt.
2) Omdat de afleverdatum onbekend was heb ik het lange tijd bij hen in opslag mogen hebben staan, zonder kosten.
3) Ze hebben...
1) Ze hebben heel veel staan, zonder dat het te vol lijkt.
3) Ze hebben een busje staan die tegen een heel gering bedrag geleend kan worden om de spullen naar huis te kunnen brengen. Tot grote verrassing bleek dat ze de bus met de spullen al in hadden gepakt, zodat er direct weggereden kon worden.

Al met al alles heel netjes voor elkaar.

Ik zou het zo niet weten, of het gaat om de kwaliteit te beoordelen, dat de review daarvoor te snel geschreven moet worden. In een paar weken tijd, na aflevering, is niet te bepalen of de spullen... Ik zou het zo niet weten, of het gaat om de kwaliteit te beoordelen, dat de review daarvoor te snel geschreven moet worden. In een paar weken tijd, na aflevering, is niet te bepalen of de spullen goed zijn. De kwaliteit beoordelen zou pas na een jaar of iets dergelijks gedaan moeten worden. vooralsnog zien de spullen er goed uit.

Wanders

Mooie collectie,aardige mensen en betaalbaar

betaalbaar

Familie Heins

Leuke meubels, kussens en kleine woonassesiores. Betaalbaar. Deskundig geholpen op een ontspannen manier.

Deskundigheid. Niet erg duur.

Klant vriendelijk. Goede duidelijke communicatie. Betaalbaar.

Er wordt tijd voor genomen.