Super
goed en heel klant gericht
eerlijk advies
nee,is goed
Prima ervaring gehad. 1 x wat gekocht, kom zeker weer bij Pronto.
Alles prima geregeld.
Vooralsnog niet. 1 x wat gekocht. Mooie winkel, mooie producten, goede service, kom zeker terug.
Goed. Fijne, mooie winkel. Vriendelijk en behulpzaam en ze nemen ruim de tijd voor je.
Uitstraling vd winkel en aanbod hierin zeer goed.
Gratis thuisbezorgingen zullen extra aantrekkelijk zijn uiteraard.
Het laatste gedeelte is inrichting slaapkamer wat niet past bij de rest vd winkel.
Prima geholpen
Gewoon prima geholpen
Zeer leuke en goede bedrijf en prijs technisch heel goed
Nee gewoon een super bedrijf
Mooi tentoongesteld. Vlotte service. Goede uitleg.
Levertijden mogen sneller.
Een bankstel gekocht, tot volledige tevredenheid van ons.
Werd bij het afhaal magazijn uitstekend geholpen. Tevens viel de hoge kwaliteit van het verpakkingsmateriaal van onze Tarragona bank op.
Wanneer overal in de winkel kaartjes hangen met daarop "4 weken levertijd" en het is bekend dat dit niet haalbaar is, is het verstandig om deze kaartjes (tijdelijk) te verwijderen. Dit voorkomt...
We hadden 2 jaar geleden een stoel gekocht. Van deze was binnen een jaar de bekleding stuk en we mochten voor hetzelfde bedrag een nieuwe uitzoeken. We kozen een duurdere en het verschil moest bij...
1 verkoper die zijn best deed om ons goed te helpen en de klacht op te lossen.
Deze man verdient alle 5 sterren! En zorgt dat het eindoordeel voldoende is.
Dat andere verkopers ook wat gemotiveerder en behulpzamer zijn en niet bij je weglopen.
Een aantal mensen straalt weinig enthousiasme, zelf onverschilligheid uit.
Meer deskundigheid van...
Mooi bedrijf , wel zoeken naar personeel . Als je eenmaal contact hebt word je ook goed geholpen.
afhalen en regelen van de gekochte waar verloopt goed. administratie goed op orde .
het is even zoeken naar personeel , niet altijd in zicht aanwezig !!