Veldman

Leuke winkel. Komen regelmatig even langs om rond te snuffelen

Gevarieerd assortiment, Sfeer, leuke producten betaalbaar

Gewoon zo door gaan!

Familie roossien

Mooie bank.

snel leverbaar. Goed contact met medewerkers

Meubels thuis bezorgen

Monique

We hebben een bank en eetkamerstoelen gekocht. Prima geholpen in de winkel, levertijd kwam goed uit en zelfs toen we de spullen nog even niet konden gebruiken was het geen probleem om het nog een... We hebben een bank en eetkamerstoelen gekocht. Prima geholpen in de winkel, levertijd kwam goed uit en zelfs toen we de spullen nog even niet konden gebruiken was het geen probleem om het nog een weekje in het magazijn te laten. Ophalen en het lenen van de aanhanger ging ook goed. Wij zijn tevreden!

We zijn prima geholpen, ga zo door!

Janet Setz

Prima, klantvriendelijk en netjes op tijd geleverd, alleen klein minpuntje bij afhalen: onderdeel vergeten mee te geven bij afhalen waardoor we extra rit moesten maken naar pronto

neen

neen

H dragstra

Zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan door het personeel. Goede uitleg gekregen. Zeer fijn personeel in vestiging emmen.

Zeer breed en eigentijds assortiment, zeer vriendelijk personeel.

Ik miste de mogelijkheid tot bezorgen.

fam. J.H. Jut

We komen zeker weten terug om weer een aankopen te doen.
We zijn uitstekend geholpen.

D Sterenborg

We werden heel vriendelijk geholpen. Ik heb 2 stoelen gekocht met All in house garantie. Er werd gezegd dat ik een spuitbus kreeg om de stoelen in te spuiten , zodat er niet zo snel vlekken op... We werden heel vriendelijk geholpen. Ik heb 2 stoelen gekocht met All in house garantie. Er werd gezegd dat ik een spuitbus kreeg om de stoelen in te spuiten , zodat er niet zo snel vlekken op komen. Bij aflevering werden we goed geholpen. De stoelen werden in de auto gezet. Er zat geen spuitbus bij. Waarom heb ik € 80 betaald?

b jagt

Alles netjes op tijd binnen. service is goed.

Tim

Tot nu toe heel goed

Je word goed geholpen rn medewerkers dringen zich niet op wat het heel fijn maakt om daar te winkelen.

Meetlintjes neerleggen