Goed geholpen in de winkel en bij het magazijn

Tegen meerprijs thuisbezorgen en kijken of alles klopt

Goed. Aardig personeel in de winkel, je kan vrij rondkijken zonder opgedrongen advies te krijgen.

ja, de lampen hangen aan en heel hoog plafond met extra spotjes erom heen. Thuis is het plafond lang niet zo hoog en daarom geeft het een vertekend beeld.

Heel goed.

Geen verbterpunten.

Goed geholpen en geïnformeerd. Geen opdringerig personeel.

Van Groningen

Fijngeholpen en goed advies gekregen
Gewoon top

I. vd Meer

Erg blij met mijn nieuwe stoelen! Goed advies gekregen van de verkoopster. Ze heeft echt met mij meegedacht.
Service is ook super. Helaas zaten er verkeerde schroeven bij de stoelen, kan gebeuren natuurlijk. Dezelfde dag kon ik al de goede schroeven ophalen! Top geregeld.

In de winkel prima geholpen met het bestellen van mijn kast.

De chauffeurs moeten bij bezorging moeten niet zeuren!
Ik had in de winkel gezegd dat ik geen lift heb,maar trappen vaan 15 treden. Dat is goed afgesproken bij het bestellen.
De chauffeurs moeten bij bezorging moeten niet zeuren!

Toen de chauffeurs bij mij boven waren zijden ze tegen mij,wij zijn chauffeurs geen verhuizers!!
Terwijl in de winkel was afgesproken dat de kast via de trap bezorgd zou worden.

Manon

We hebben dit jaar een nieuwe bank gekocht. Erg fijn advies gekregen in de winkel. Erg klantvriendelijk!

fam. Smits

Prima, afhalen was slecht/matig geregeld. (Magazijn Alphen a/d Rijn

Bij afhaalpunt geen vreselijke (te harde) house muziek op laten staan, erg storend.
Ook daar klanten aanspreken/aankijken bij binnenkomst, was erg klantonvriendelijke en ongeïnteresseerde ontvangst.

Prima service en dito producten

Prijs-kwaliteit is in orde. Voor dit bedrag kun je ook geen echte professionals verwachten.