Mevr J.Schiffer

PRONTO is een prima bedrijf met heel veel keus en uitgebreide artikelen, die wel te bestellen zijn en na enige tijd keurig worden thuis bezorgd

Henry

Het is een mooie winkel met goede kwaliteit meubels en ervaren verkopers.

Mevr J.Schiffer

Ik heb afgelopen week mijn nieuwe fauteuil en bijpassende poef binnen gekregen. Dit werd keurig uitgepakt door het personeel die het kwamen bezorgen dat in plastic en papier was ingepakt Ze namen... Ik heb afgelopen week mijn nieuwe fauteuil en bijpassende poef binnen gekregen. Dit werd keurig uitgepakt door het personeel die het kwamen bezorgen dat in plastic en papier was ingepakt Ze namen alle plastic en papier mee zodat ik geen rommel er van had keurig dus geleverd.

Nee Ik ben volkomen tevreden hoe alles werd geleverd zie bovenstaande regels.

Harma Appeldoorn-Houtzager

Mooie eethoek gekocht bij Pronto helaas 2 beschadigingen aan de stoelen. Zonder problemen kreeg ik 2 nieuwe stoelen. Bedankt voor de goede services. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop.

Sonja

Wij hebben een hoekbank aangeschaft en zijn naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd

We komen steeds terug

a burger

Ik werd geholpen door Mevr. S.Rombout in Gouda Zij nam alle tijd voor mij en met haar deskundige visie en advies heb ik een hele goede bank en kleed uitgekozen .Superrr

Het verbeteren van de service thuis bezorgen. Voor €65 alleen binnen in huis brengen vind ik wat karig in service van Pronto . Zeker als je wat ouder bent als ik,hoop je toch dat het uitpakken... Het verbeteren van de service thuis bezorgen. Voor €65 alleen binnen in huis brengen vind ik wat karig in service van Pronto . Zeker als je wat ouder bent als ik,hoop je toch dat het uitpakken bij de prijs inbegrepen zit. Het stond op de aankoopbon maar dit is mijns inziens voor verbetering vatbaar. vr gr anja burger

Goed. We werden vriendelijk geholpen.

Henk Beekhuizen

Ruim assortiment. Mooie meubels voor een lage prijs. Levering had wat sneller gemogen

Iets meer aan de afgesproken levertijden houden