R Miltenburg

Heel gezellig en vriendelijk personeel

Lisette Verdouw

Gezellig vriendelijk mijn stijl Heel veel stijlen betaalbaar

Nee hoor gewoon zo door blijven gaan Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam

W.Mes

We zijn vriendelijk ontvangen en na een poosje van rondlopen zijn we prima geholpen en geslaagd!.En de meubels zijn prachtig nu ze op de plaats staan waar we ze geplaatst hebben. Omdat we zo... We zijn vriendelijk ontvangen en na een poosje van rondlopen zijn we prima geholpen en geslaagd!.En de meubels zijn prachtig nu ze op de plaats staan waar we ze geplaatst hebben. Omdat we zo tevreden zijn wilde we graag mee doen aan dit beoordelings verzoek. vr. groeten Fam. Mes.

Alles is naar wens gegaan en daarom zijn we ook dik tevreden en hebben er verder niets aan toe te geven.

Sharon van Duuren

Hele mooie bank die netjes geleverd is. Ook geleverd binnen de tijd dat is afgesproken. Tijdstip van leveten was ook heel netjes en koste geen hele dag. De afgesproken datum was ook gelukt, wat ook... Hele mooie bank die netjes geleverd is. Ook geleverd binnen de tijd dat is afgesproken. Tijdstip van leveten was ook heel netjes en koste geen hele dag. De afgesproken datum was ook gelukt, wat ook heel fijn was.

Ik vind dat de garantie van vijf jaar er al standaard bij moet zitten en niet appart. In de winkel werd verteld dat de poten van onze bank los geleverd werd en je deze zelf moest monteren, om... Ik vind dat de garantie van vijf jaar er al standaard bij moet zitten en niet appart. In de winkel werd verteld dat de poten van onze bank los geleverd werd en je deze zelf moest monteren, om transport schade te voorkomen. Nu bleek wel dat je zelf de gaten moest boren wat niet handig was, omdat je het stof los moest trekken en je dan eigenlijk je bank beschadigd. Gelukkig zie je het niet, maar het is beter als hier wat meer rekening mee gehouden wordt. Bij de middelste poot was er wel netjes voorgeboord. Daarom wil ik als tip meegeven om alle gaten gewoon netjes voor te boren om het voor de klant makkelijker te maken.

Uitstekend.

Nee , gewoon zo doorgaan.

Wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf. Vriendelijk geholpen.

Prima ervaring, vriendelijk geholpen.

Ina Looman

Erg leuk geholpen in de winkel en goed geadviseerd

Geen verbeterpunten

Van leeuwen

Een super service levertijden die aanhegeven worden kloppen ook netten verkopers zeker noet opdrongerig maar wel super in het meedenken
Ook de mogenlijk heid voor het lenen van een busje echt...
Ook de mogenlijk heid voor het lenen van een busje echt top zeker voor herhaling vatbaar.

Eigenlijk noet jeb geen punten waar ik over kan vallen