P de Hoog

Goede service met vriendelijkheid. Fout rond afgeleverde bank netjes opgelost .

Eigenlijk wel prima ervaring .

Vriendelijk

Onze ervaring met pronto is goed bevallen! Dus ga zo door

Rob van Gent

Leuke zaak goede opstelling en leuk personeel open en vriendelijk genoeg tijd om rustig te kijken en genoeg keuze.

zelf inspuiten van de bank

Prima, alle tijd genomen, goede service. Jammer dat we zelf de bank geheel moesten inspuiten. Zo weet je ook niet of je het nu goed heb gedaan. Verder fijne mensen, veel keuze, prima prijs!

Jammer dat we zelf de bank moesten inspuiten, dat zou een professioneel iemand of de fabriek moeten doen

Van den Dool

Goede ervaring,vriendelijk personeel.Gewoon kijken mag en daar hou ik van.

nee eigenlijk niet

Sanne van Zanten

Positief. We waren verrast door de keuze en werden goed geholpen door een wat onervaren maar zeer vriendelijke dame.

Goede service en mooie tafel

In dit geval was het gelukkig wel mogelijk dat ik het product op zondag op kwam halen, maar normaal gesproken niet, dit zou een verbeterpunt kunnen zijn.

Prachtig assortiment, maar de onklantvriendelijkheid van 1 medewerkster haalde er helaas wel de glans af.

Goed gesorteerd om een fauteuil uit te kunnen kiezen die aan de wensen voldeed.

Veel te lange levertijd.
Wel open op zondag, maar ophalen niet mogelijk.
Veel te lange levertijd.
Wel open op zondag, maar ophalen niet mogelijk.
Bezorgkosten niet meer van deze tijd: Bij aankoop ruim over de 200 euro worden bezorgkosten van 60 euro!! gerekend.

H.Dekker.

We werden prettig te woord gestaan men wist ons goed te adviseren .

Als de spullen worden afgeleverd laat het dan niet bij de klant achter in de verpakking maar help de klant b.v. even met het uitpakken dit kom wat klant vriendelijker over(als de klant de rekening... Als de spullen worden afgeleverd laat het dan niet bij de klant achter in de verpakking maar help de klant b.v. even met het uitpakken dit kom wat klant vriendelijker over(als de klant de rekening pint dan staat de bijrijder toch niets te doen)