Wij vonden het een gezellige winkel met vakkundig personeel je word er goed geholpen ga zo door
zo door blijven gaan wij zijn erg tevreden over Pronto
v.gessel
Perfecte hulp en ervaring dank hiervoor
Prettig geholpen, prima service. Jammer dat er niet gratis bezorgd wordt.
Gratis bezorging.
Zitbank gekocht
We zijn bij de koop van de producten goed geadviseerd, de levering is goed gegaan alleen is er een beschadiging. Dit is gemeld en nu even afwachten of ook dit goed afgehandeld wordt.
Zie de beoordeling......
Kortere levertijd.
Nadia
Prima geholpen door medewerker Ghislane in het filiaal Gouda. De eet- en salontafel zijn met zorg uitgezocht en we zijn uitstekend geholpen. Helaas toen de tafels werden geleverd was het de...Prima geholpen door medewerker Ghislane in het filiaal Gouda. De eet- en salontafel zijn met zorg uitgezocht en we zijn uitstekend geholpen. Helaas toen de tafels werden geleverd was het de verkeerde kleur tafel. N.a.v. een telefoontje naar Pronto met deze melding is besproken dat de eettafel binnen 2 weken omgeruild word. Prima service!
Ga zo door!
Wingsze
Zeer tevreden met mijn Costello hoekbank!! Zeker een aanrader. Binnenkort nog meer bestellen om mijn interieur af te maken. Bank was ook eerder binnen dan verwacht, Super!!