M. Dijk

Prima!

Komen steeds terug bij Pronto inmiddels ons vierde bankstel er gekocht. Leuke meubelen goede kwaliteit en tegen een goede prijs

S.Jager

Zeer goed, werden goed geholpen.

We konden onze spullen met een vrachtwagen ophalen, was allemaal geen probleem.

Wilma Dries

Je wordt op een fijne, gemotiveerde wijze geholpen.

De rust en positiviteit.

Ze hebben prima vermeld hoe het ging met de bezorging van mijn aankopen. Het bleek alleen dat erbij sommige bankstellen de poten al gemonteerd waren, maar bij sommige bankstellen is dat ook niet het... Ze hebben prima vermeld hoe het ging met de bezorging van mijn aankopen. Het bleek alleen dat erbij sommige bankstellen de poten al gemonteerd waren, maar bij sommige bankstellen is dat ook niet het geval. Wanneer je dan kiest om het aankopen "alleen " af te leveren en de pootjes zijn nog gedemonteerd, is datf fijn om van tevoren te weten.
Mijn verbeterpunt is dus; wanneer een koper besluit alleen het aankopen te laten bezorgen, vermeld dan wel de "omstandigheden" van wel of niet gemonteerde pootjes erbij. (Sta je als klant thuis niet voor verrassingen)

Henk Busscher

Een zeer prettig en vooral klantvriendelijk bedrijf waar de klant zeer goed wordt geholpen en ook er de tijd voor wordt genomen. En wat ik het meest prettige vind dat de verkopers niet opdringerig... Een zeer prettig en vooral klantvriendelijk bedrijf waar de klant zeer goed wordt geholpen en ook er de tijd voor wordt genomen. En wat ik het meest prettige vind dat de verkopers niet opdringerig om wat te verkopen maar de klant rustig laten rond kijken

Heb ik eigenlijk al beschreven

Voor mij ziet de winkel er prima uit..boven ook goed bereikbaar doir een lift

Arjen

Uitstekend en een goede prijs kwaliteit verhouding

Er werd goed meegedacht over de wens van ons en de mogelijkheid om het product later op te halen.

Netjes en vriendelijk geholpen. Stoelen waren eerder beschikbaar dan de gestelde levertijd. Wij hebben de stoelen opgehaald met eigen vervoer. Ook bij het distributiecentrum vriendelijk geholpen.... Netjes en vriendelijk geholpen. Stoelen waren eerder beschikbaar dan de gestelde levertijd. Wij hebben de stoelen opgehaald met eigen vervoer. Ook bij het distributiecentrum vriendelijk geholpen. Karton en dergelijke werd door de medewerker er om weg gehaald en mocht daar achter blijven. Wij vinden Pronto een zeer fijne winkel!

Heldere afspraken wat betreft de betaling en het afhalen/bezorgen van het product.

Ik kan zo niks bedenken.

Het was een goede ervaring.

Goeie informatie. Geen verkoop techniek.

Greta Hoek

Super, altijd goed, snelle levering.

Leuke collectie, maar chaotische winkel, konden drukte niet aan en werken met twee systemen om het verwarrender te maken voor hun en de klant, wat weer zorgde voor een heel lang bestel proces voor... Leuke collectie, maar chaotische winkel, konden drukte niet aan en werken met twee systemen om het verwarrender te maken voor hun en de klant, wat weer zorgde voor een heel lang bestel proces voor drie producten. Levertijd van veel dingen ook zeer lang en met mijn producten zelfs langer dan ze hadden gezegd. Tevens wordt op de site wordt vermeld dat alles te bezichtigen is in de winkel. Dat is niet correct.

Prijs/kwaliteit verhouding.

Zie boven bij "ervaring".

G. Tigchelaar

Naar onze mening zijn wij prettig geholpen,, men had tijd voor ons, deskundig advies ontvangen, behulpzaam, adviserend.

De deskundigheid, meedenkend, adviserend

De kosten van het bezorgen zijn o.i aan de hoge kant, vooral omdat wij in een appartement wonen en de kosten per etage verhoogd worden. Men koopt een product, u levert kosteloos af, pakt uit en zet desnoods artikelen in elkaar, alles voor dezelfde prijs. Geen extra kosten in rekening brengen