2070 beoordelingen

2070 Reviews

Moet dat?

gezellige sfeer

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad bij ons. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Iris de Vrees-Houben

Heel blij

Shout out naar verkoopster Dewi die mij super geholpen heeft

Beste Iris,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Dewi! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Fam Vaessen

Gezellig en fijn personeel
Chantal is een topper!!

Fijn personeel

Beste Familie Vaessen,
Beste Familie Vaessen,
Wat een leuke review om te ontvangen, bedankt hiervoor! Heel fijn om te horen dat onze collega Chantal u zo goed heeft geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Roland Becker

Mooie zaak, vriendelijke medewerkers.

Honoreert de klant

Beter kan altijd, maar alleen kleine dinge welke niet van belang zijn. :-)

Beste Roland,
Beste Roland,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van het nieuwe dressoir. Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Gerda en Jo Jongen

Behulpzaam personeel , en niet opdringerig.

Zeer behulpzaam personeel , en zeker niet te vergeten magazijn medewerkers.

Eigenlijk niet

Beste Gerda en Jo,
Beste Gerda en Jo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in zowel de winkel als het magazijn! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Leuk

Veel zijdig, veel keus

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Jimmy

Heerlen

Klantvriendelijkheid in de winkel

Beste Jimmy,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Jimmy,

Ine

Zeer vriendelijke hulp in de winkel en in magazijn top

Beste Ine,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

MG

Erg vriendelijke adviseur en fijn advies met gevoel voor humor!

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe loveseat!
Met vriendelijke...

Angelique

Goede service!

Nakomen van afspraken. Alles zeer goed geregeld

Beste Angelique,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe meubels!...
Beste Angelique,