2070 beoordelingen

2070 Reviews

Frank Kok

Tevreden over levertermijn, alleen de communicatie over een aantal zaken wat betreft maatvoering van bank, een kleine beschadiging zijn nog niet verholpen. Heb hier zelf al 2 keer voor gemaild en 1... Tevreden over levertermijn, alleen de communicatie over een aantal zaken wat betreft maatvoering van bank, een kleine beschadiging zijn nog niet verholpen. Heb hier zelf al 2 keer voor gemaild en 1 keer gebeld.

Verkoopster vriendelijk en duidelijk

Bij de maatvoering van de vank duidelijker vermelden dat de maten kunnen afwijken. Niet alleen in kleine letters van contract zetten. Want vind dat wel essentiële informatie. Als er zoveel... Bij de maatvoering van de vank duidelijker vermelden dat de maten kunnen afwijken. Niet alleen in kleine letters van contract zetten. Want vind dat wel essentiële informatie. Als er zoveel afwijking in bank mag zitten moet je de prijs erop aanpassen, je verbruikt minder leer en vering enzovoort.

Goede klantenservice

Behulpzaam

X

Beste,
Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen.
Sanne
Pronto Wonen Heerlen

In een woord geweldig,super mooie collectie tegen een goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit

Beste,
Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad in onze winkel.
Sanne
Pronto Wonen Heerlen

Helaas ben ik zeer ontevreden over de service van pronto. Door de verkoopster in de winkel is ons een product verkocht wat blijkbaar niet in deze dusdanigheid geleverd kan worden. Na diverse keren... Helaas ben ik zeer ontevreden over de service van pronto. Door de verkoopster in de winkel is ons een product verkocht wat blijkbaar niet in deze dusdanigheid geleverd kan worden. Na diverse keren contact te hebben gehad konden wij het desbetreffende onderdeel retour brengen en zou dit door de fabrikant aangepast worden. Helaas wachten wij daar nu al 6 wkn op terwijl ons beloofd is om dit spoedig op te lossen. Als ik bij de klantenservice navraag wat de status is krijg ik als antwoord :niet bekend en geen idee hoe lang dit nog duurt! Voor een winkel zoals Pronto had ik toch wat meer verwacht!

Verkoopster en de meneer van het magazijn waren vriendelijk

Service van Pronto kan beter, bij navraag hoelang een reparatie nog gaat duren kan toch wel een beter antwoord gegeven worden dan geen idee, u kunt volgende week nog eens bellen maar of dan meer... Service van Pronto kan beter, bij navraag hoelang een reparatie nog gaat duren kan toch wel een beter antwoord gegeven worden dan geen idee, u kunt volgende week nog eens bellen maar of dan meer bekend is?

Goede service en klantvriendelijkheid.

N.v.t.

Beste,
Bedankt voor uw feedback en tot de volgende keer.

Bep Colaris

Heel goed

Beleefdheid

Advies,had een busje laten reserveren ,maar bleek niet nodig omdat de kasten niet niet in mekaar stonden maar pakketjes waren ,en ze zo in onze auto konden .dacht dat ze dat ff hadden kunnen melden... Advies,had een busje laten reserveren ,maar bleek niet nodig omdat de kasten niet niet in mekaar stonden maar pakketjes waren ,en ze zo in onze auto konden .dacht dat ze dat ff hadden kunnen melden .voor de rest zeer tevreden .

Beste,
Bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken wordt dit meegenomen met de uitleg voor de voorwaarden, maar altijd goed om dit nog een keer te herhalen binnen ons team.
Bedankt en tot...
Beste,
Bedankt en tot de volgende keer.

van Criekingen

Kwalitatief mooie meubels

ik heb op zich geen sterke punten ervaren

De reistijd voor het wegbrengen van de meubels mag wel iets langer zijn.

Beste,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend om te lezen dat u iets te weinig tijd heeft gehad voor het ophalen van uw meubels, normaal gezien schatte we dit goed in aan de hand van de aangegeven reistijd via google maps, maar ook dit kan af en toe afwijken.

PIRON NUR BERNARD ET SAMARA

Alles was perfect

dienst en vriendelijkheid

niets

Beste,
Bedankt voor uw geschreven review. Goed om te lezen dat u vriendelijk bent geholpen.

Franssen

Eetstoelen gekocht

Fijne duidelijke uitleg

Geen verbeterpunten,erg vriendelijk personeel

Beste,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen een fijne review te schrijven. We hopen u de volgende keer weer te zien in Pronto Wonen Heerlen
Pronto Wonen...

Geweldig

Vriendelijk en behulpzaam

Ga zo door

Beste,
Bedankt voor uw review.. En wij proberen zeker zo door te gaan en elke klant vriendelijk en behulpzaam te helpen.