2070 beoordelingen

2070 Reviews

Redelijk tot goed

Mooie meubels en een groot assortiment

- Als de bestelling compleet is. Had ik wel een telefoontje of email verwacht. Ipv dat ik zelf moet inloggen en er achter moet komen dat de bestelling compleet is.
- Gaten van stoel en leuning...
- Gaten van stoel en leuning komen niet goed overeen. Moest behoorlijk kracht zetten om het passend te krijgen.

monique beaumont

Zeer goed en net bedrijf...goed behandeld

verkoopsters/verkoper

kan ik niet vinden

N.Peters

Super leuke winkel met betaalbare producten

Advies en Produkt informatie zeer goed!

Niet heel deskundig als het op maatvoering gaat

Verkoop goed en zeer vriendelijk

Klanten beter informeren over exacte afmetingen ingepakte meubels

Bernadette Schreurs

Bij de aankoop in de winkel heel goed geadviseerd

hulpvaardig, denken mee

Ik heb een bank gekocht (barrio, driezits), en waarschijnlijk hebben ze me verteld dat de hoofdsteun in verschillende standen gezet kan worden, maar dat wist ik niet meer toen ik de bank 9 weken... Ik heb een bank gekocht (barrio, driezits), en waarschijnlijk hebben ze me verteld dat de hoofdsteun in verschillende standen gezet kan worden, maar dat wist ik niet meer toen ik de bank 9 weken later opgehaald had. Ik zette de steun op de bank en hij stond helemaal naar voren, het zag gewoon niet uit. Toen ik vanavond even voor 18.00 u met de steun in de winkel aankwam, wisten ze meteen waarvoor ik kwam, dat kwam dus regelmatig voor. Je durft ook niet meteen het kussen te buigen, bang dat het daar niet voor gemaakt is. Het was wel fijn geweest als ze dat nog eens verteld hadden toen ik de bank kwam ophalen, ik moest in de winkel namelijk de borg voor de bestelbus betalen.
Daarnaast was er maar een klein gedeelte van de handleiding bij de bank gevoegd. De cruciale pagina's 4 en 5, waarop stond dat de plastic driehoekjes verwijderd konden worden, de pagina waarop stond dat er meer tussenpootjes bij konden zitten als dat nodig was, wij wisten helemaal niet wat we met het korte pootje aan moesten.
Toen wilden we het lichte deel inhaken aan het zware deel (met het elektrisch deel), stonden alle vier de haken er verkeerd op. Het lichte deel moet toch altijd in het zware deel worden gehangen, we zijn begonnen met de vier plaatjes los te schroeven en om te draaien, kregen we een schroef van een plaatje niet los, hebben we hulp moeten vragen, en uiteindelijk is het gelukt. Het zou zeker uren gescheeld hebben als én de instructie er volledig bij had gezeten, ik heb 's avonds nadat de hulp weg was maar op internet gekeken en daar stond gelukkig de volledige handleiding op.
Ik vind, in het concept dat jullie hebben, zelf alles ophalen, zelf monteren, het eerste vereiste is dat er een complete handleiding bij zit. Ook was niet aangegeven waar precies de pootjes er op gezet moesten worden, daar waren geen gaten voor voorzien, ook stond dat niet in de handleiding. Is het zo moeilijk om per pootje even een instructie erbij te doen hoe ver de pootjes vanaf de rand/hoek gemonteerd moeten worden?

Zeer goed

Klantvriendelijk

Fons

Vriendelijke effiziente bediening

vriendelijk, geinformeerde verkopers, goede smaak, autoservice top

??????

Liebens

Top bedrijf met een top service

Nemen echt de tijd voor de klant

Phermans

Goeie uitleg bij aankoop

Jo

Fijn bedrijf waar de klant voorop staat. Goede ondersteuning door medewerkers met kennis van zaken om je meubels uit te zoeken. Goede service, mede ook dat je het vervoer van Pronto mag gebruiken. Top

service en ondersteuning

op dit moment geen verbeterpunten. deze zaak mag voor mij groeien en groter worden.