2070 beoordelingen

2070 Reviews

Mariëlle Pepels

Fijne sfeervolle winkel.
Deskundig personeel dat duidelijke uitleg kan geven en vriendelijk en behulpzaam is.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe bank.

Deskundig en zeer vriendelijk personeel.
Zeer sfeervol ingerichte winkel.
Ophalen van spullen, waarbij een busje ingeladen klaar staat, is erg fijn.

Jammer (of tactisch van uit jullie kant bekeken ;) )dat alleen de uitgebreide optie op voorraad is.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste,
Bedankt voor uw positieve feedback.
Op het moment zijn wij een nieuw magazijn aan het bouwen zodat we weer een stuk meer op voorraad kunnen hebben.
Tot de volgende keer.
Met...
Beste,
Bedankt voor uw positieve feedback.
Tot de volgende keer.
Bart
Pronto Wonen Heerlen

Radetzky

Een tafel en stoelen aangeschaft.

Heel fijn dat er gebruik gemaakt kan worden van een busje/aanhanger. Het ophalen van de meubels ging op deze manier heel gemakkelijk. Daarnaast is het al het personeel waar wij mee in aanraking zijn... Heel fijn dat er gebruik gemaakt kan worden van een busje/aanhanger. Het ophalen van de meubels ging op deze manier heel gemakkelijk. Daarnaast is het al het personeel waar wij mee in aanraking zijn gekomen vriendelijk en behulpzaam.

Het was ons niet duidelijk waar wij om advies konden vragen in de winkel; moesten we helemaal naar de kassa of blijven wachten tot er ooit een verkoper langs zou komen? Zeker aangezien we specifieke... Het was ons niet duidelijk waar wij om advies konden vragen in de winkel; moesten we helemaal naar de kassa of blijven wachten tot er ooit een verkoper langs zou komen? Zeker aangezien we specifieke vragen over een bepaald meubel hadden en we de hele weg weer terug moesten om het de verkoper te laten zien.

Pronto Heerlen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

advies en geduld.

Weet ik niet.

söder

Goede ervaring

goede adviezen en luisteren goed naar wensen van klant

weet niet

Jhfs caris

Top service duidelijk advies is prettig winkelen bij pronto
Beschadigd meubel binnen 2 dagen opgelost toppie

Super advies van het personeel gekregen

Geen verbeter punten alles oke

N Rothkrans

Fantastisch

Perfect advies! Snelle levering en fantastisch personeel.

Geen enkele

Richard

Tv dressoir gekocht

Deskundig personeel

F.H de vos

Zeer aangenaam

Alle tijd van de medewerkster om ons te woord te staan met deskundig advies

prima zo !!!

Jackie Raes en Bram Peters

Top service, bank zelfs een paar weken eerder geleverd dan verwacht. Stond al ingeladen klaar in een busje waarmee we hem netjes thuis konden afleveren. En de bank zelf staat prachtig! :)

Gratis busje huren, bank eerder geleverd dan verwacht

De verzekering bij de bank is natuurlijk onzin om maandelijks te betalen als je gewoon een inboedel verzekering hebt. Maar niemand verplicht je om die erbij te nemen ;)

Krewinkel-Vroomans

Hele vriendelijke bediening. en super mooie spulletjes van groot tot klein

bediening de vriendelijkheid

De winkel zelf vind ik wat onlogisch ingedeeld in Heerlen woonboulevard. zal ook te maken hebben met de bovenverdieping.