2070 beoordelingen

2070 Reviews

Henny Geelen

Uitnodigend ongerichte winkel. Vriendelijk en vakkundig personeel. Prima communicatie.

Vakkundig en aandachtig personeel.

Geen verbeterpunten.

Beste,
Bedankt voor uw positieve feedback en tot de volgende keer.

Karel Smith

Bijzonder hulpzaam en vriendelijk. Gratis busje voor vervoer van meubels.

Deskundig en vriendelijk personeel. ook personeel magazijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Beste,
Bedankt voor uw positieve review. Ik heb de complimenten doorgestuurd naar de jongens van het magazijn:)
Tot de volgende keer.
Pronto Wonen...
Tot de volgende keer.

Flatten

Sehr guter Service und gutes Preis Leistungsverhältnis.

De survice van dit bedrijf is in orde

De sterkste punt van dit bedrijf is het op halen met het vervoer

C. Siegers

Vriendelijk, aanspreekbaar en deskundig personeel. Prima service. Gevarieerd en prima aanbod. Goede, netjes verzorgde winkel.

Zie opmerkingen bij "ervaring met dit bedrijf".

Waarborging en continuïteit van de huidige geleverde service.

Beste,
Bedankt voor uw fijne feedback. Wij proberen er alles aan te doen om onze service te kunnen waarborgen en continueren.
Heel veel plezier met de aangekochte artikelen en tot de...
Beste,
Heel veel plezier met de aangekochte artikelen en tot de volgende keer.
Bart

In juni dit jaar 2 banken, een lovechair en 2 hockers gekocht. Goed advies van een fijne verkoopster. Ze dacht mee en geen enkele vraag was haar te gek of teveel.
Ook de verwachtte we(e)k(en)...
Ook de verwachtte we(e)k(en) van binnenkomst meubelen klopte.

Verkoopster kon al onze vragen beantwoorden, had veel productkennis en was enthousiast en vriendelijk.

Het systeem van afhalen werkte prima voor ons, alleen lijkt het moeilijk voor ouderen onder ons, dan is brengen beter.
De tijd dat het busje/aanhanger mee mocht, zou wat langer kunnen.

Beste,
Bedankt voor uw feedback en goed om te lezen dat u tevreden bent.
Tot de volgende keer:)
Bart

Heel goed geholpen door winkel personeel

Ik zou kijken voor een bezorgservice .

Bedankt voor uw bericht.
Wij bieden u aan dat u kosteloos gebruikt kunt maken van onze bus, maar u kunt altijd vragen in onze winkel naar de bezorgvoorwaarden.
Met vriendelijke...
Bedankt voor uw bericht.

Claudia

Mooie winkel met leuke spullen, vriendelijk personeel met goed advies en kennis van de producten. Spullen zijn ook veel eerder geleverd dan in eerste instantie verwacht. We hebben ook nog... Mooie winkel met leuke spullen, vriendelijk personeel met goed advies en kennis van de producten. Spullen zijn ook veel eerder geleverd dan in eerste instantie verwacht. We hebben ook nog telefonisch contact gehad, we hebben niet lang hoeven wachten aan de telefoon en zijn ook hier prima geholpen. Pluim voor alle personeel.

De behulpzaamheid van het personeel zonder opdringerig te zijn.

Geen verbeter punten. Alleen vind ik het erg jammer dat jullie niet bezorgen. Al is het wel prima geregeld met het busje wat je kunt lenen.

Beste Claudia,
Bedankt voor je feedback. Ik ga de pluim zeker doorgeven aan het personeel.

de Vree

Prima service.

Dat je de bus gratis kun huren en dat de artikelen er al inliggen.

Annard

Zeer goede ervaringen, zowel over de service als transport. Goede kwaliteit meubels