2070 beoordelingen

2070 Reviews

We hebben een heel goede ervaring met pronto ze zijn heel vriendelijk

Prima geregeld mooie spullen betaalbaar heel goed verpakt in de bus

Met name de klantvriendelijkheid en service waren perfect.

Klantvriendelijkheid en service waren perfect

Verkoopster van de bank zeer deskundig.
Deed zich veel moeite en nam alle tijd.

Verkoopster

Afhalen met busje: niet vermeld dat dit eerder kan dan de gebruikelijke openingstijden op een zondag.

den Hollander

Eerste indruk ok bij af levering blijkt dat wat is afgesproken over de levering niet klopt er was afgesproken dat de kasten op de plaats werden gezet en afgemonteerd werden niet dus m zou de 2delen... Eerste indruk ok bij af levering blijkt dat wat is afgesproken over de levering niet klopt er was afgesproken dat de kasten op de plaats werden gezet en afgemonteerd werden niet dus m zou de 2delen zelf op mekaar moeten zetten en de beugel zelf moeten plaatsen ikheb 149 euro eigenlijk voor allen levering betaald

Niet anders als in andere zaken

Personeel goed voorlichten over de leveringen

M.Kurvers

Goede voorlichting gekregen tijdens het uitzoeken van mijn eetkamerstoelen.

Mocht zelfs een stoel ( met borg) meenemen om te kijken of deze bij mijn eetkamertafel zou passen.

De bezorging zou beter kunnen, bij de meeste bedrijven worden de aankopen gratis thuis geleverd .

Michael

Meubelset Bassano gekocht. Snelle levering en meubels zoals aangegeven in de winkel

P soeteman

Zeer goede informatie en uitleg de service is buiten gewoon goed klachten worden meteen opgelost en beantwoord n dikke 10

Zoals vermeld

G. Lodder

Groot assortiment meubelen. Zit altijd wel iets leuk tussen

Groot assortiment

Bezorgservice tegen een eventuele vergoeding. Verlichting kan soms iets meer om de goede kleur te beoordelen.

Edi

Goede bediening en mooi uitgebreid assortiment

Goede en snelle regeling van alle papieren.

Ik heb de samenwerking met Pronto als prettig ervaren. Het personeel heeft ons goed te woord gestaan en geholpen met onze bestelling

Wij hebben het als bijzonder prettig ervaren dat alle spullen klaar stonden in een busje. We konden hier zo mee naar huis rijden en het daar uitladen. Alles was perfect ingepakt.

Zou het niet weten.