2070 beoordelingen

2070 Reviews

Leo Jenny

Vriendelijke bediening ,leuke en mooie keuze,prima prijs kwaliteit

Goede uitleg over product en afhandeling

Hans M

Een fijne winkel met heel veel leuke, mooie spullen. Overzichtelijk ingedeeld.

Heel kundig en vriendelijk personeel.

N.v.t.

K. Voncken

Deskundig advies, prettige medewerkers en goede service.

Prettige medewerkers en snelle levering.

Schwanen

Goede service. Vriendelijke bediening en verstand van zaken.

Het gratis lenen van de bus

H. Franssen

Voldoende keus, echter adequate klachten afhandeling duurt te lang/laat op zich wachten.

Neen

Snellere klachten afhandeling. Bij navraag over de klacht, word er vanuit Pronto steeds verwezen naar de fabrikant. Ik heb echter bij Pronto meubelen gekocht. Wat de fabrikant hier van vind, is een... Snellere klachten afhandeling. Bij navraag over de klacht, word er vanuit Pronto steeds verwezen naar de fabrikant. Ik heb echter bij Pronto meubelen gekocht. Wat de fabrikant hier van vind, is een probleem tussen Pronto en de fabrikant. Ik als klant sta hier buiten, en mag hier niet de dupe van worden.

MO

Niet tevreden over de afleverservice.
Niet tevreden over de afleverservice.
Bus opgehaald met daarin ons bankstel. Je hebt net genoeg tijd om heen en weer te rijden. Moet zelf alles uitladen en uitpakken. Verpakkingsmateriaal mag je niet mee terug geven. Slechte handleiding bij de montage van de elektrische bank.

Vriendelijke medewerkster.

We hebben getwijfeld over een elektrische bank omdat deze niet zo geweldig zat. De medewerkster verzuimde te vertellen dat ze verderop in de winkel nog een elektrische bank had.
Deze hebben we...
Deze hebben we zelf ontdekt en uiteindelijk ook gekocht.

Dassen

Veelzijdig assortiment in woninginrichting ,sfeervolle winkel, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Het personeel neemt alle tijd en doet veel moeite om al je vragen te beantwoorden, en geeft duidelijk en eerlijk voorlichting .

Jeffrey Breijman

Prima woonwinkel met vakkundige en vriendelijke medewerkers, goede service en lage prijzen!

geen poespas, geen opdringerige verkoopmethode, meedenken met de klant, niet verleiden tot dure aankopen.

afronden van de aankoop wellicht op een iets rustigere plek met minder doorloop van klanten.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen!

Goede service, vriendelijk personeel, veel keuze!