2070 beoordelingen

2070 Reviews

Prima service

Salden

Suoer medewerkers wat goed adviseren

Geen verbetrrpunten

M. Beaulen

Super, aardig en behulpzaam personeel die graag meedenken. Ook het transport was perfect geregeld.

De service

De lift., het is super dat hij er is, daar niet van, maar de eerste keer waren wij er met de kinderwagen. Mijn vrouw en de kinderwagen dus in de lift, en ik met de trap. Wat blijkt mijn vrouw moest... De lift., het is super dat hij er is, daar niet van, maar de eerste keer waren wij er met de kinderwagen. Mijn vrouw en de kinderwagen dus in de lift, en ik met de trap. Wat blijkt mijn vrouw moest eerst helemaal omlopen omdat de lift en de trap 2 verschillende richtingen uitgaan. Lijkt me ook zeer vervelend met rolstoel ed.

Judith de Bruijn

Super! Pas laat in de winkel en super goed geholpen ondanks dat de dames langer moesten blijven.

Ze nemen de tijd voor je, lopen overal met je heen om andere dingen te laten zien die misschien ook leuk zijn. Deskundig advies. Ondanks dat de winkel eigenlijk al gesloten was namen ze nog de tijd.

Geen!

Roosenboom

Positieve ervaring na aankoop van mijn bank. Snelle levering, medewerker heeft ervaring. En fijn dat er busjes beschikbaar zijn om je bank zelf thuis te brengen.

Goed geholpen, vriendelijk personeel. Positief

Een parkeerschijf in de busjes leggen.

Emonds

Vriendelijk personeel die ons kundig adviseerde over de aan te schaffen meubels

Ja

E Vrolings

Een goede ervaring!

Zeer vriendelijk personeel en weten waar ze over praten

Vooral zo door blijven gaan

Mingels

Goed advies en vriendelijke bediening. Tevens geleverd binnen de gestelde levertijd.

Vriendelijk en accuraat

H.T.C.Salden.

Prettige zaak met een groot assortiment.Deskundige en ZEER behulpzame bediening.Geen moeite was teveel.

Vooral de deskundige en prettige behandeling alleen al is een aanrader,buiten het ruime assortiment

GA ZO DOOR