2070 beoordelingen

2070 Reviews

Mooie producten, vriendelijk geholpen bij de aankoop. Helaas zeer vervelend benaderd bij het afhalen van het product, een zeer onvriendelijke medewerkster.

vriendelijkheid van de baliemedewerkster die ons heeft geholpen bij het afhalen van onze tafel.

Beste heer/mevrouw,
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van een review.
Beste heer/mevrouw,
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat bij het afhalen van uw aankoop de klantgerichtheid van onze medewerker niet van het niveau was dat u van ons mocht verwachten, onze oprechte excuses hiervoor. Wij gaan dit intern bespreken zodat dit in het vervolg niet meer voor zal komen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop van Pronto Wonen Heerlen!

B.D.A.van den Bosch

Wij zijn tevreden over zowel de bestelling als wel de verpakking voor transport van de goederen.
Er is alleen een groot probleem opgetreden voor het impregneren van de banken en stoel.
...
Nadat alles geïmpregneerd was, met de door jullie geleverde spuitbussen, bleken de "lederen biezen" qua kleur helemaal wit te zijn uitgeslagen, dus de oorspronkelijke kleur was opgelost door de agressieve vloeistof uit de spuitbussen.
Weet niet of dit bekend is, maar had zeker vermeld moeten worden!!

Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg/informatie.

Zoals bovenvermeld v.w.b. de extra hulpmiddelen, in dit geval de spuitbussen, geen now-how!

Beste heer/mevrouw van den Bosch,
Hierdoor kunnen wij onszelf continu blijven verbeteren in onze...
Beste heer/mevrouw van den Bosch,
Hierdoor kunnen wij onszelf continu blijven verbeteren in onze adviezen.
Indien u voor genoemde klacht nog geen serviceaanvraag heeft ingediend, wil ik u alsnog vragen dit via onze website te doen: https://www.prontowonen.nl/service/index/form
Dit zodat onze klantenservice direct voor u aan de slag kan om het probleem op te lossen.

Hanny Korn

Jullie hebben leuke en mooie spullen !
Maar het zelf halen vind ik een heel negatief iets! Zeker voor ouderen.
Door veel vrienden al als zeer negatief bevonden en zouden daarom geen...
Jullie hebben leuke en mooie spullen !
Maar het zelf halen vind ik een heel negatief iets! Zeker voor ouderen.
Door veel vrienden al als zeer negatief bevonden en zouden daarom geen grote spullen bij jullie kopen!

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

De tijd van ander half uur is ook nog zeer krap, vanaf mijn woonadres.
Zeker op donderdag avond van half acht tot negen!
niet alleen een chauffeur regelen,maar ook nog sterke mannen voor...
De tijd van ander half uur is ook nog zeer krap, vanaf mijn woonadres.
Zeker op donderdag avond van half acht tot negen!
niet alleen een chauffeur regelen,maar ook nog sterke mannen voor uitladen en binnen brengen.!

Beste Hanny,
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review over ons te schrijven.
Het doet ons goed om te lezen dat u onze onze adviseurs als vriendelijk en...
Beste Hanny,
Het doet ons goed om te lezen dat u onze onze adviseurs als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaring, dagelijks proberen wij de verwachtingen te overtreffen.
Het afhalen van de meubelen met gebruik van ons vervoer word naar alle redelijkheid zo goed mogelijk gepland, dit omdat wij graag zoveel mogelijk klanten willen helpen met vervoer. Onze 3 bussen die wij hiervoor beschikbaar hebben zitten vaak op koopavonden en weekenddagen volledig vol waarbij een strakke planning verreist is. Wij kunnend daarnaast tegen een meerprijs een externe bezorgdienst inschakelen, de prijzen van deze externe bezorgdienst worden aan de hand van uw bestelling berekend.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop van Pronto Wonen Heerlen.

Maurice Raemaekers

Goed geholpen, jammer dat spullen impregneren belachelijk duur is

Snelle levering van de meubela

Impregneren belachelijk duur en zelf spullen ophalen is niet meer van deze tijd

Beste Maurice,
Beste Maurice,
Bij Pronto Wonen is er bewust voor gekozen dat klanten zelf de aangekochte meubelen komen afhalen, indien klanten hier zelf geen vervoer voor hebben mag er in vele gevallen kosteloos gebruik van ons vervoer worden gemaakt om de bestelling naar huis te brengen. Mede hierdoor houden wij onze prijzen laag.
Om uw zitmeubelen te voorzien van een beschermlaag hebben klanten van Pronto Wonen de mogelijkheid om de All-in House service aan te kopen. Deze service bied niet enkel een 5 jarige bescherming tegen vlekken in de bekleding, maar ook 5 jaar lang de zekerheid dat producteigenschappen welke normaliter niet onder de wettelijke garantie vallen kosteloos worden hersteld.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop bij Pronto Wonen Heerlen.

Schevers

Fijne service goed geholpen.

Wisten veel van de producten af

Meer tijd geven voor de goederen thuis te krijgen en busje in te leveren

Goede ervaring alle meubels voor onze woonkamer hebben we hier 2 maanden geleden gekocht.
We zijn er erg tevreden mee.

Leuke meubels voor een normale prijs

het zou een pluspunt zijn als jullie de meubels ook bezorgen.

Beste heer/mevrouw,
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het plaatsen van een review.
Wij kiezen er bij Pronto Wonen bewust voor dat klanten zelf hun aangekochte...
Beste heer/mevrouw,
Wij kiezen er bij Pronto Wonen bewust voor dat klanten zelf hun aangekochte aankopen komen afhalen en klanten mogen hiervoor gebruik maken van ons vervoer, dat is wel zo gemakkelijk. Mede hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.
Indien gewenst kunnen wij uiteraard wel een externe bezorgdienst voor u inschakelen, de kosten hiervan worden dan op basis van uw bestelling berekend.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pronto Wonen Heerlen

Gezelige drukke volgestopte zaak met hele mooie qualiteit meubels. Goede sevice en duidelijke afspraken. Top

Zeer goede verkoopster die met je meedenkt

Vooral de verkoopster die tevens styliste is heeft ons ontzettend goed geholpen met adviezen.

Het schroeven van de tafel was niet zo eenvoudig als benoemd werd. Er werd aangegeven dat de poten handmatig erin geschroefd kan worden. Dit was absoluut niet het geval.

Zeer prettig! Geen stalkende verkopers. Goede dienstverlening! Je krijgt zelfs gratis een busje mee om je meubels mee te verhuizen.

Service

Inhoudelijke vraag omtrent garantie wisten 2 medewerkers niet te beantwoorden