2070 beoordelingen

2070 Reviews

Kwaliteit prima!!!
Prijzen normaal!!!
Service geweldig!!!

Levering via leenbus goed geregeld!!!

Verstand van zaken!!!

Eventuele hulp bij montage tegen betaling uiteraard!!!

Leuke winkel, vriendelijk personeel. Jammer dat ze niet bezorgen. Kast was beschadigd en t was voor ons teveel werk om de kast weer in te pakken en terug te brengen. Dus maar verfpotje gaan kopen!!

Vriendelijk personeel. Voor kleinmeubeltjes en accesoires zeer zeker een leuke zaak.

Bezorgdienst en als je schade hebt dat er iemand van t bedrijf bij de klant thuis kan komen. Ik vond t leuke zaak maar meubels koop ik er niet meer alleen om die rede.

kruijntjens

Tafel besteld levertijd 10 weken uiteindelijk veel korter. Het was wel fijn maar de manier waarop erg rommelig en onduidelijk. Mooie tafel. Alleen jammer dat de bezorg kosten zo duur waren.

nee eigenlijk niet.

Veel onduidelijkheden over levering en dan wordt er schijnbaar weinig intern gecommuniceerd, daar ik verschillende telefoontjes gehad heb van verschillende dames . Je merkte dat de een niet weet wat... Veel onduidelijkheden over levering en dan wordt er schijnbaar weinig intern gecommuniceerd, daar ik verschillende telefoontjes gehad heb van verschillende dames . Je merkte dat de een niet weet wat de andere doet.

Jet Lindelauf

Erg tevreden over de totale behandeling.

Professionele aanpak bij bestelling,
Ook vriendelijk en deskundig personeel

Zoals ik te woord ben gestaan,en geholpen ben stemt mij tevreden

Palmen

Fijne winkel, leuke spullen, deskundig personeel en goed advies dat met je meedenkt en niet zo maar iets wil verkopen.

Op dit moment niet.

Prima!

Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Correcte afhandeling aankoop.

Wiel Gerrist

Mijn ervaring is goed.

Je werd goed behandeld. Op een rustige manier en niet op dwingerig. Dus wij waren zeer tevreden.

Nee ik zou het niet weten bij ons was alles naar wens.

Gezellige sfeervolle winkel

Personeel vriendelijk en behulpzaam

neen

Jos Meens

Duidelijke uitleg over product en services

Wat mij metname aanspraak is het feit, dat niet meteen een van de medewerkers naar je toe kwam met vragen of zij je konden helpen of adviseren. Geef mensen de tijd om zelf rond te kijken.