2070 beoordelingen

Jos Prevoo

Deskundig en servicegerichte organisatie

klantvriendelijk en vraaggericht

Thea Vaassen

Nee wel gehoord dat het een goed bedrijf was

A van Toor

Suzanne Mooij

Pronto is een super winkel. Klantvriendelijk, goede service en altijd leuke dingen. Zelfs gevaarlijk om heen te gaan in positieve zin. We genieten van al onze spullen om ons heen.

Kwaliteit en prijsverhouding is top.

Niet iedere zondag een email sturen. Dat is soms net iets teveel.

Dit was voor mij de eerste keer kennis gemaakt te hebben met Pronto,
Dit was voor mij de eerste keer kennis gemaakt te hebben met Pronto,
verschillende keren op korte termijn een bezoek gebracht aan Pronto Heerlen. De meubels, verlichting, tapijten,accessoires e.d.zijn op een leuke en overzichtelijk manier tentoon gesteld.

Er werd meteen gekeken of het gekochte product op voorraad lag in het magazijn. In dien aanwezig kon je meteen naar het magazijn gaan om op te halen.
Indien niet aanwezig kreeg ik binnen één...
Indien niet aanwezig kreeg ik binnen één week bericht dat ik het product na betaling kon ophalen in het magazijn.
Tevens heb ik gebruik gemaakt van het huurbusje, waarin ik zelf mijn product kon ophalen ( zelfs op een zondag!).

Mij was me niet duidelijk, dat ik de borg van het huurbusje op de filiaal zelf moest betalen. Ik dacht dat dit bij het magazijn zelf ook kon.( kan aan mij hebben gelegen)

Hellen Heutz

Medewerkers erg vriendelijk, behulpzaam en goed geinformeerd

Kunnen geode informative verstrekken over product

Danny

Niks bijzonders, goede ontvangst met koekjes

Goed en plezierig

goede uitleg over het product