2070 beoordelingen

2070 Reviews

Vakkundig personeel in een uitnodigende winkel

Mee denkend in een tevreden oplossing

Kan bij het ophalen van de meubels niet in het magazijn afgerekend worden, scheelt behoorlijk in tijd voor de klant en papierwerk voor het personeel

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste heer/mevrouw,
Allereerst hartelijk dan voor het invullen van een review.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over het meedenken van onze medewerkers in oplossingen.
Uit...
Beste heer/mevrouw,
Allereerst hartelijk dan voor het invullen van een review.
Uit veiligheidsoverwegingen voor onze magazijnmedewerkers kiezen wij er bewust voor om betalingen enkel in de winkel te laten plaatsvinden. We zijn daarnaast continu aan het kijken hoe we dit proces voor onze klanten kunnen verbeteren en versnellen, mede aan de hand van reviews.
Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Bram
Pronto Wonen Heerlen

De ervaren was prima, prettige ervaring.

De verkoopster is goed op de hoogte van de producten die zie verkoopt.

Jammer dat je niet met je credit card kunt betalen.

H.Grispen

Mooie zaak, met ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Smaakvol ingericht.

Zeer open en eerlijk deskundig personeel.

Misschien de doorgaan langs de trap iets verruimen.

Danny Trommelen

Ik ben in de winkel vriendelijk geholpen en vanaf de bestelling wist ik keurig waar ik aan toe was. Mijn bank werd precies binnen de afgesproken termijn geleverd.

vriendelijkheid

Positief. alles is volgens afspraak geregeld. meubels zijn zelfs weken eerder geleverd dan werd verwacht. Super

P.A. de la Combé

Goede tekst en uitleg en leuke verkopers.

Goed advies.

Gewoon door gaan.

E. Jaspers

Heel positief. In de winkel goed geholpen en uitgebreide informatie gekregen. Bestelproces was makkelijk en persoonlijk, fijn om rustig aan de tafel te zitten en alles door te spreken. Via de... Heel positief. In de winkel goed geholpen en uitgebreide informatie gekregen. Bestelproces was makkelijk en persoonlijk, fijn om rustig aan de tafel te zitten en alles door te spreken. Via de website was alles goed terug te zien van de bestelling. We waren verrast dat de bank 5 weken eerder dan verwacht klaar was. De bus ophalen was makkelijk en snel geregeld, de bank was goed ingepakt en tip top in orde. Goodiebag was ook heel leuk om te krijgen! Van begin tot eind prettige service gehad en totaal geen verbeterpunt te vermelden. Bedankt!

Prettige service van begin tot eind.

Geen enkel verbeterpunt te bedenken, ga zo door!

Kim

Prettige hulp in de winkel met uitleg en nemen echt de tijd voor je.
Afhalen met een gratis bus ook prima geregeld.
Super snelle levering, had de bank binnen 4 weken.
Kortom zeer...
Prettige hulp in de winkel met uitleg en nemen echt de tijd voor je.
Afhalen met een gratis bus ook prima geregeld.
Super snelle levering, had de bank binnen 4 weken.
Kortom zeer tevreden

Nemen de rijd voor je en geven duidelijke uitleg

Vriendelijk personeel, oprechte betrokkenheid en meedenken over het beste voor de klant.

Telefonisch zou binnen een specifieke tijd contact opgenomen wordt met mij als klant i.v.m. de gereserveerde artikelen die nog niet geleverd konden worden vanwege onze verhuizing. Termijn was... Telefonisch zou binnen een specifieke tijd contact opgenomen wordt met mij als klant i.v.m. de gereserveerde artikelen die nog niet geleverd konden worden vanwege onze verhuizing. Termijn was verstreken. Zelf contact opgenomen gezien dit door Pronto niet gebeurd was. Bestelling was nog niet compleet, nog 1-2 weken langer wachten.

l.houben

Goede bediening en uitleg
helaas was ons niet verteld dat wede transport bus al na een uur terug moesten gebracht hebben en we geen gelegenheid meer hadden het oude bankstel weg te brengen

bedreven verkoopsters

duidelijker zijn over het gebruik /duurvan u transport middelen

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste heer/mevrouw Houben,
Allereerst hartelijk dank voor het invullen van een review.
Beste heer/mevrouw Houben,
Allereerst hartelijk dank voor het invullen van een review.
Wij bieden kosteloos (binnen een straal van 30km) een transportmiddel aan om uw meubelen bij ons af te halen en naar huis te brengen, het is inderdaad niet toegestaan deze bussen of aanhanger te gebruiken voor de afvoer van oude meubelen of andere doeleinden.
Om zoveel mogelijk klanten per dag met vervoer te kunnen helpen plannen wij de afspraken zo goed mogelijk in. Hierbij word altijd rekening gehouden dat u voor het uitladen thuis ongeveer 30 minuten tijd heeft, zodat u direct na het uitladen de bus weer aan ons retour kunt brengen en we de volgende klant kunnen helpen met vervoer.
Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Bram
Pronto Wonen Heerlen