2070 beoordelingen

2070 Reviews

Over het algemeen goed maar meer gecommuniceerd worden naar de klanten toe inzake verandering in zaken

Productkennis

Klantgerichter zijn en administratie gericht inzake met gegevens ingeven in de computer mag preciezer

PT

Bestelling snel geleverd, en goed geregeld met vervoer!

Dennis jans

Wij zijn zeer tevreden met onze meubels
( salontafel eetkamertafel en tv kast )
Wij vonden het super leuk en gezellig om bij pronto in Heerlen te winkelen.
Super gezellige sfeer...
Wij zijn zeer tevreden met onze meubels
( salontafel eetkamertafel en tv kast )
Wij vonden het super leuk en gezellig om bij pronto in Heerlen te winkelen.
Super gezellige sfeer en niet opdringerig gewoon lekker winkelen en dingen bekijken en als je dan graag info wilt over een product dan nemen de verkopers ook alle tijd om je goed te informeren.

Gezellige sfeer in winkel en je kunt lekker winkelen zonder dat je benadert word door opdringerig personeel

Niet van toepassing

T.Tummers

Ik kan alleen maar lof spreken over deze zaak, goede en leuke bediening in een zaak waar je in alle rust kan rond kijken. De levering was iets later dan gepland, na een telefoontje werd ik goed op... Ik kan alleen maar lof spreken over deze zaak, goede en leuke bediening in een zaak waar je in alle rust kan rond kijken. De levering was iets later dan gepland, na een telefoontje werd ik goed op de hoogte gehouden en werden de meubels alsnog een week later geleverd. De door hun gratis beschikbaar gestelde bus stond mooi op tijd ingeladen en wel klaar. De meubels waren heel goed ingepakt.

Actueel en moderne meubels, vriendelijk en bereidwillige medewerk(st-)ers, goede kwaliteit en prijsverhouding

service om gebruik te maken van een transportbus van de firma

Fabienne Habets

Tijdens onze aankoop in de winkel zijn we heel goed geholpen. Alles is keurig doorgelopen en goed uitgelegd. Niks op aan te merken. We zijn keurig gebeld wanneer de meubels binnen waren. Ik heb... Tijdens onze aankoop in de winkel zijn we heel goed geholpen. Alles is keurig doorgelopen en goed uitgelegd. Niks op aan te merken. We zijn keurig gebeld wanneer de meubels binnen waren. Ik heb vervolgens gelijk een afspraak gemaakt om de meubels 3 weken later te komen ophalen.
Op 26 nov. zijn we de meubels gaan halen. Eenmaal bij de opslag aangekomen is het een heel gedoe om onze spullen in de loods te vinden. We hebben lang moeten wachten voordat een jongeman, die op dat moment alleen was in de opslag, onze spullen vond. Uiteindelijk hebben we hem nog moeten helpen met de heftruck om de spullen van de bovenste verdieping in het rek af te halen. Vervolgens ging hij opzoek naar onze tafel van 2,5 meter. De tafel stond uiteindelijk onbeschermd op de zijkant al helemaal in elkaar geschroefd in de loods. Deze jongeman was een beetje nonchalant met het pakken van de tafel. Onbeschermd wilde hij de tafel met een steekwagen naar onze transportbus brengen. Ik heb toen gevraagd of hij er een deken tussen wilde leggen en of hij de tafel alsnog uit elkaar kon schroeven. Dit heeft hij uiteindelijk gedaan en hij heeft er ook nog beschermfolie overheen gedaan. Ik was even bang dat we een beschadigde tafel zouden krijgen, maar dit viel gelukkig nog mee. Ik vind dat dit beter had kunnen gaan, aangezien ik 3 weken van te voren een afspraak maak om mijn spullen op te halen.. ik vraag me af of met alle spullen dan zo omgegaan word..

Mulders

We werden behandeld of we al jaren klant waren was een heel goed gevoel.

nvt

nvt

M. van Galen heerlen

Zeer tevreden

groot assortiment en veel mogelijkheden om een produkt nog te verbeteren

iets meer privacy bij het maken van de bestelling ook de zit plaats was eng en ongemakkelijk

N. Vincken

Leuke sfeer volle winkel met veel interessante meubels en toebehoren.

Goede en leuke klantvriendelijkheid.