2070 beoordelingen

2070 Reviews

A.H.Slagmolen

Goed overzichtelijke zaak en vriendelijke dame die ons heeft begeleid

Goed advies

?

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!...

Könings

Mooie winkel, mooie uitstraling, leuk personeel.

Beste klant,
Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons!
Pronto Wonen...

Pronto Heerlen

Mooie winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...

fens

Heel positief, snel in huis omdat men veel in voorraad heeft

veel producten in voorraad en voor een leuke prijs kwaliteit.

Brinkhoff

Mooie winkel behulpzame bediening

Vriendelijkheid en behulpzaam mooie winkel

Nvt

Curfs

Eerste inkoop was goed geregeld.
hopen dat onze huidige koop net zo goed verloopt.

vriendelijk personeel

Essers

Goed advies

Nvt

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet,
Pronto...

Anja

Beste Anja,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste Anja,

Bovend eerdt.

Wij zijn zeer goed geholpenmet het uit zoeken van meubels.

Chanthal is een super verkoopster.

Prima zo.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat onze collega Chantal u zo goed heeft geadviseerd bij het uitzoeken van uw nieuwe interieur! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Mevr corvers

Heel goed en netjes

Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe kast!
Met vriendelijke...