2070 beoordelingen

2070 Reviews

Uitstekend

Vriendelijkheid, snelle reactie

Mevr.P.Th.van Velsen

Hartelijk open. Allen de muziek onrustig en veel te hard, waardoor ik de neiging kreeg weg te lopen. Als men opzoek is naar iets dan wil men dat in een rustige omgeving, dit hoorde ik ook van andere... Hartelijk open. Allen de muziek onrustig en veel te hard, waardoor ik de neiging kreeg weg te lopen. Als men opzoek is naar iets dan wil men dat in een rustige omgeving, dit hoorde ik ook van andere klanten die inde zaak waren.

Klant vriendelijkheid, heel prettig, kom helaas niet zo vaak tegen.

Dhr W Veldman

Mooie gezellige winkel prettig personeel vakkundige bediening

vriendelijke heid van personeel erg behulpzaam

ik heb geen verbeter tip maar wel een andere tip blijf zo en je wordt bijzonder

Daemen

Uitstekend

Prijs/Kwaliteit and klantvriendelijkheid

Het huur busje: er meer rekening gehouden worden met verkeer en de tijd voor het uitladen van de goederen (afstand +30km) zeker als het busje niet vlot de 120kmh haalt.

Verkoop en afhaal uitstekend. Heb momenteel echter een schade gemeld maar ik vind het net iets te lang duren totdat ik weer iets hoor. Werd wel snel gereageerd dat de klacht is doorgezet naar de... Verkoop en afhaal uitstekend. Heb momenteel echter een schade gemeld maar ik vind het net iets te lang duren totdat ik weer iets hoor. Werd wel snel gereageerd dat de klacht is doorgezet naar de leverancier

Trage aftersale van de leverancier straalt nu af op service van pronto! Blijf klant vanuit pronto informeren ookal is er niets te melden. Zo blijf ik het juiste gevoel houden bij jullie bedrijf

Zeer vriendelijk personeel, inspirerende winkel!

Custers

Eetkamerstoelen gekocht

Mijn ervaring met dit bedrijf is zolang je aankopen doet wordt je echt goed geholpen maar als er iets is met hetgeen wat je gekocht hebt laat de service toch wel wat te wensen over. Dan wordt al... Mijn ervaring met dit bedrijf is zolang je aankopen doet wordt je echt goed geholpen maar als er iets is met hetgeen wat je gekocht hebt laat de service toch wel wat te wensen over. Dan wordt al heel snel gezegd dat het niet gaat

Snelle levertijd, bus of aanhangwagen beschikbaar voor af te halen

De service kan verbeterd worden

will schobbe

Prima zaak

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede betalingsvoorwaarde. Gratis opslag en busje om zelf op te halen. Meubels goed verpakt, compleet en onbeschadigd. Geen... Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede betalingsvoorwaarde. Gratis opslag en busje om zelf op te halen. Meubels goed verpakt, compleet en onbeschadigd. Geen negatief aspect naar boven gekomen.AANRADER!