2070 beoordelingen

2070 Reviews

Bouwels

Uitstekende bediening, geholpen door Saskia.

Wij hadden uitstekende bediening

In de Braekt

Helemaal super

Goed en deskundig en vriendelijk personeel

gortzen

Zeer goed

alles goed overzigtig

Ben Sartorius

Prettig om in te winkelen

Receptionist Fanny S heel prettig en adequaat

Fam.Göbbels

Nette winkel

De bezorg service is top,Een verkeerd bezorgd meubelstuk werd dezelfde dag nog omgeruild.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast over ons bent en de service snel uw klacht heeft opgelost!
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe...
Beste klant,
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

van Schoubroeck

Goed en snel geholpen

snelle levering

zorgvuldig overdragen van stoelen; doos was open en op 1 stoel zat een olie-achtige vlek

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed en snel bent geholpen bij het uitzoeken van de eetstoelen.
Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Wij wensen u hier veel plezier mee!

Hausmann

Beschadigde goederen mag je niet meteen omruilen. ( Je moet wel meteen betalen) Dan wil ik het over de 2e bestelling niet eens hebben… Ik ben blij als alles afgehandeld is. Mij zien ze daar nooit... Beschadigde goederen mag je niet meteen omruilen. ( Je moet wel meteen betalen) Dan wil ik het over de 2e bestelling niet eens hebben… Ik ben blij als alles afgehandeld is. Mij zien ze daar nooit meer terug.

Beste klant,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling! Wat ik in uw service dossier kan zien is dat u een nieuwe stoel heeft gekregen en de service daarmee opgelost is. Op andere bestellingen van u zie ik nergens staan dat er iets is misgegaan. Mochten wij daar nog ergens in kunnen helpen dan vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Heerlen

Grap.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer bekwaam personeel met duidelijke uileg over het aankoop product.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Met...

Jacobs

Geweldig goed geholpen door jullie medewerkster. Nam echt de tijd voor me en dacht met me mee. Legde ook alles heel goed uit. Kortom een topper

De service en klantvriendelijkheid van het personeel. En de diverse mogelijkheden wat betreft stofsoorten en vulling van in mijn geval bank zijn ook super

Ga vooral zo door. Ik zal jullie aan iedereen aanraden

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is en jullie goed geadviseerd zijn met het uitzoeken van de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...

Luc Bezemer

Reeds bij binnenkomen waren wij blij verrast door de gezellige uitstraling van de winkel en de manier waarop alles was opgesteld en gedecoreerd! Maakte direct een goede indruk!

Het ruime en gevarieerde assortiment en de betaalbaarheid van alles wat zij verkopen.

Ik zou echt niets kunnen verzinnen. Jullie hebben een uiterst positieve indruk achtergelaten!

Beste klant,
Wat een super leuke review om te lezen! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen!
Wij wensen u hier veel...
Beste klant,
Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!