2070 beoordelingen

2070 Reviews

Hoven.

Prima. Maar ben wel een nederlander.

de afhaalservice

Ik ben d.h.r Hoven een geboren nederlander uit Heerlen.

Brylka peter

Super geholpen door Saskia

Saskia top!!!!

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Saskia! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...

Helmut

Sehr nette Verkäuferin

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Sehr geehrter Kunde, wie schön zu hören, dass Sie eine so gute Erfahrung in unserem Geschäft gemacht haben! Herzliche Grüße, Pronto Wonen Heerlen

Linssen

Super

Heel erg goed advies

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Heel fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te verwelkomen en wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!

Familie Baars

Prettig contact en goede service

Beste familie Baars,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u alvast veel plezier hiermee!
Beste familie Baars,

E. Reijnders

Vriednelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!

nvt

Positief

vriendelijk en deskundig personeel

vervelend dat je eerst een landelijk nummer moet bellen in plaats van rechtstreeks de vestiging

Van der Linden

Prettig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe bank en eetstoelen!

Stevens

Prima geholpen door karin

Duidelijk communicatie

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Karin!

Tummers

Goed advies en zeer vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet,...