2070 beoordelingen

2070 Reviews

Albertjan Rietman

Prima winkel,ben uitstekend geadviseerd door medewerker

Goed assortiment en uitstraling

Markus

Zeer vriendelijk personeel

Verschillende manieren om jou te helpen ,qua samenstelling van meubels

Niks

Beste Markus,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en stoel.
Pronto...
Beste Markus,

Roger

Geweldig

zeer vriendelijk en deskundig personeel

ga zo door

Beste Roger,
Super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Barrio banken!

ron

Nette meubelzaak met deskundig personeel.

mooie uitstralling. goede uitleg.

geen was gewoon leuke zaak.

Beste Ron,
Beste Ron,
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bartafel en krukken!

Stephana

Bij 2 aankopen was elke keer iets niet goed of kapot aan het product

Beste Stephana,
Beste Stephana,
Wat vervelend om te horen dat er meerdere keren is kapot is geleverd. Dit is zeker niet de bedoeling en daarvoor ook onze excuses! Zoals ik in ons systeem kan zien worden de artikelen voor u omgeruild. Wij hopen dat u hier dan alsnog veel plezier van heeft!

Wiel Metsemakers

Leuke uitstraling. Goed assortiment. Top

Zeer vriendelijke en kundige hulp

Beste Wiel Metsemakers,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen!
Pronto wonen...
Beste Wiel Metsemakers,

w,van hoorn

Heel goed hele leuke winkel

je kunt er heel gezellig rond neuzen ,vragen worden goed beantwoord hele goede uitleg

zou het niet weten

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de aankoop.

Mols

Leuke winkel, goed geholpen,

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van het nieuwe dressoir en tv meubel. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...

Pronto Heerlen

Nemen de tijd

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat onze medewerkers goed de tijd voor u hebben genomen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke...

tonprikken@ziggo.nl

Wij werden goed geholpen

Klant vriendelijk

Beste klant,
Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe vloerkleed.