Leuke winkel
Goed geholpen
Reactie Pronto Wonen Heerlen:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel!
Goed geholpen
Beste Tamara,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Luisteren naar de klant wat er aan de hand is en dan oplossen.
Geen.
Beste Michel,
Bedankt voor deze beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat uw service aanvraag naar tevredenheid is opgelost! Wij wensen u nog veel plezier met de stoelen!
Met...
Beste Peter,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en vinden het fijn om te horen dat alles naar wens is!
Pronto Wonen...
Vriendelijk personeel en hulpzaam
Zo doorgaan
Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe hoekbank!
Pronto Wonen Heerlen
Mooie overzichtelijke winkel met fijn personeel
Beste Elly,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel goed om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u vaker te...
Mooie producten, goede kwaliteit, goede prijs.
nvt
Beste Timo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel, Linda! Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
Enorm goede product kennis
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousaist bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken en salontafel! Met vriendelijke groet, Pronto...
Veel keuze goede services
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo blij bent met de nieuwe eetstoelen en het tv meubel!