2070 beoordelingen

2070 Reviews

Lacle

Mooie winkel, voldoende uitleg

uitgebreide selectie waar je de producten kunt zien en testen

beter bezorgservice is gewenst, levertijd kan wat mij betreft korter

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Kokkelkorn

Zeer en zeer tevreden

Heel netjes door medewerkers geholpen

De bezorgdienst waren we niet tevreden, telefonisch namen ze niet op en mailen
deden ze ook niet. En van afspraken kan ook
niks terecht.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten omtrent de bezorgdienst mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten omtrent de bezorgdienst mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

IE DeMey

Vriendelijk personeel

geen sterke punten

geen tot nu ben ik tevreden met mijn bankstel

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Vincent

Zeer prettig en goed voorbereid

Prettige communicatie

Zoals bij alle meubelzaken de levertijd

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Cremer

Super service, zeer behulpzame medewerkster, wachttijd op producten viel uiteindelijk reuze mee

Klantvriendelijk, goede kennis

Nicolai

Alleen maar positief.

Goede service

Wisse

Moeilijk te bereiken via de klantenservice/bezorger

Breed assortiment

Groot verschil tussen de mensen bij de klantenservice. De een belt je op een later moment terug en denkt met je mee. De ander zegt vervelend. Ik kan niks voor je doen heel vreemd.

L. Faro

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Goede uitleg, behulpzaam.

Patrici de Kort

Onze ervaring met Pronto was heel positief! Klantvriendelijk, behulpzaam en goede service. En het belangrijkste: mooie en toch betaalbare producten.

De gratis service om gebruik te kunnen maken van een leenbus om de spullen naar huis te vervoeren is ongekend.