2070 beoordelingen

Reneerkens A.

Zeer goed

Goede en mooie keusi

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

H. ARTS

Heel goede ervaring

Meedenken in oplossingen

Wat mij betreft, ga op deze manier door, jullie doen t goed!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Arts, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Arts, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Schrijvers 6281NR Mechelen

Goede info zeer tevreden

Informatie betreffenfe levering

Heen mijn inziens

Kane Willems

Hele fijne medewerkers en goed advies . Ook tijdens het uitzoeken van onze stoelen goed kleur advies. En heel fijn dat je een gratis ( borg )leenbusje kan gebruiken om je spullen veilig thuis te... Hele fijne medewerkers en goed advies . Ook tijdens het uitzoeken van onze stoelen goed kleur advies. En heel fijn dat je een gratis ( borg )leenbusje kan gebruiken om je spullen veilig thuis te krijgen.

Goed advies

Bij de leenbus ook even beter vermelden dat je €150,00 borg moet betalen. Dat is mij bij het afspreken online niet duidelijk genoeg geworden. Ik heb het in ieder geval niet erbij zien staan tijdens... Bij de leenbus ook even beter vermelden dat je €150,00 borg moet betalen. Dat is mij bij het afspreken online niet duidelijk genoeg geworden. Ik heb het in ieder geval niet erbij zien staan tijdens het maken van afspraken met leenbus.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Lahey

Super

Laten je rustig winkelen als je vraagt om hulp komt er meteen iemand

A.M.E.M. Janssen

Goed en vriendelijke service. Eerlijk en open verkopers

Klantenservice en productadvies door verkoper

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Lokken

Hele deskundige behandeling in de winkel.

Schandalig dat jullie bij mensen van 80jaar zoveel bezorgkosten durven te vragen.

Rick Groothausen

Zeer goede service!

Fijne ophaaldienst!

Betere communicatie wanneer een product eerder of later geleverd kan worden.

Sanders

Top bedrijf, prachtige producten van super kwaliteit prima prijs-kwaliteit verhouding.

Klantvriendelijk, goede kennis vd producten

Nvt

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Mols

We hebben hier onlangs meubels gekocht en zijn er erg blij. Meubels fijn bezorgd en alles heel netjes verpakt.

Goede uitleg over het onderhoud.

Niet echt.