Altyd heel goed
Behulpzaam en goede hulp
Behulpzaam en goede hulp
service
n.v.t.
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
Servicegericht
Nvt
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
Deskundig m.b.t. de verkoop van het produkt
Informatie m.b.t. de voorwaarden mag iets minder
duidelijk en niet opdringerig
geen verbeterpunten
Communicatie
Gratis bezorgen van meubelen uitpakken verpakkingsmateriaal meenemen.
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
Het was ideaal om gratis een bestelauto ter beschikking te krijgen, waarmee we onze eetstoelen konden ophalen. Bij het ophalen van de bestelbus was onze bestelling reeds ingeladen. Super!
Geen verbeterpunten kunnen bedenken
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
overzichtelijke en smaakvol ingerichte showroom, deskundig advies en deskundig personeel met goede omgangsvormen, prima afhaalservice op externe locatie, maar zeer snel geholpen tot in de auto....
de ruimte om de creaties heen is erg krap, waardoor het uitproberen van een eetkamerstoel lastig is en het meubelstuk niet goed zichtbaar is.
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen
het oplossen van problemen van een niet goed product.
niets
Klantenservice