2070 beoordelingen

2070 Reviews

Pascal Sijbers

Vandaag (6 mei, 2021) rond 13.30 uur denk je te gaan winkelen bij Pronto Wonen Heerlen (woonboulevard).
Was er nog nooit geweest.
Voor de ingang staat een bord met corona maatregelen....
Was er nog nooit geweest.
Voor de ingang staat een bord met corona maatregelen. Daar staat dus onder andere op: gelieve de handen te desinfecteren. Gelieve is een gebiedende wijs (wees zo goed, wilt u, alstublieft) , dus geen plicht. In verband met winterhanden kan ik geen desinfectiemiddel gebruiken. De meid aan de ingang (achter laptop) laat mij echter niet verder binnen in de winkel, omdat ik mijn handen niet desinfecteren. Ik geef dus aan dat ik geen desinfectiemiddel kan verdragen op mijn huid, maar daar had zij geen boodschap aan. Desinfecteren moet, zegt ze. Het bord voor de ingang zegt echter heel iets anders. Deze meid liet mij er toch niet in. Echt onbeschoft van Pronto Wonen Heerlen (woonboulevard) om zo met mensen om te gaan. Dus voor mij vanaf vandaag geen Pronto Wonen Heerlen meer.

Geen flauw idee! Niet te beoordelen als je de winkel niet binnen komt.

Personeelsbeleid!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste Pascal Sijbers, onze excuses voor het voorvallen hiervan. We gaan dit bespreken met ons team. Bedankt voor het plaatsen van uw review. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Tanja Minkmar

Little bit messed up but always willing to help

Communication and reaction time

Better Warehouse Logistic

Dear Tanja,
Dear Tanja,
Thanks for posting the review and your feedback. Good to hear that you have received good service in the store. We hope you enjoy the new furniture! Kind regards, Pronto wonen Heerlen.

Tim van Mierlo

Prima geholpen in de winkel en toen er door omstandigheden niet geleverd kon worden, was het geen probleem de meubels even te laten staan in het magazijn. Wat ik echter niet goed vind, is dat na het... Prima geholpen in de winkel en toen er door omstandigheden niet geleverd kon worden, was het geen probleem de meubels even te laten staan in het magazijn. Wat ik echter niet goed vind, is dat na het leveren van de meubels, ik achtergelaten wordt met 6 vuilniszakken piepschuim en karton waarmee de papiercontainer even zovaak gevuld kan worden. Bij levering tegen betaling had dit best meegenomen kunnen worden.

Vriendelijk, kundig winkelpersoneel.

Afhandeling van bezorging is het laatste dat de klant ervaart, dus zorg dat ook dit in orde is!

Beste meneer van Mierlo,
Beste meneer van Mierlo,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel. Begrijp dat het vervelend is dat u met het verpakkingsmateriaal achter blijft. Het is eventueel mogelijk dat de bezorgdienst deze mee terug neemt alleen omdat u het basispakket aan bezorging had zat dit er helaas niet bij. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Heerlen.

Parijs

Matig

Veel keuze

Meer informatie over aangekocht product

Beste mevrouw Parijs,
Vervelend om te horen dat u niet helemaal naar wens bent geholpen. Mochten wij nog wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag!
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Parijs,
Pronto Wonen Heerlen.

Houben

Goede servise en klant vriendelijk

Groot assortiment
goede prijs
goede kwaliteit
Goede servise

Geen opmerking

Beste mevrouw Houben,
Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe dressoir!
Pronto Wonen Heerlen

Bertrand

Nee niet echt. Wist zelf al wat ik wilde hebben

Duidelijk bij gesprek zeggen dat er maar 1 persoon in de Pronto bus mag.Zag toevallig laat de mail en heb op het laatst nog iets moeten regelen.

Beste meneer Bertrand,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe meubels!...
Beste meneer Bertrand,
Pronto wonen Heerlen

de Winter

In een woord super
Vriendelijke bediening en super service en dat je gebruik maken kunt van gratis vervoer met sprinter busje

Ja dat je gebruik kunt maken van het gratis sprinter busje om je aankoop dan ook thuis te krijgen

Ga zo door !!!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier van uw aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.

Peter Hulsman

Behulpzaam, vriendelijk en qua advies inhoudelijk goed, deskundig

waar de bezorgfirma Brenger afhaakte zijn zij direct ingesprongen, klasse service. Top firma

Beste meneer Hulsman,
Beste meneer Hulsman,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Vervelend dat het bij de bezorging niet is gegaan zoals afgesproken maar fijn dat dit snel is opgelost voor u! Nogmaals excuses hiervoor. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Heerlen.

A. Zandstra

Goede service en zeer behulpzaam

Alles top?

Beste meneer Zandstra,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u naar wens bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank.
Met vriendelijke...
Beste meneer Zandstra,
Pronto wonen Heerlen.

W.E. Offermans

Prettige ervaring, personeel is heel vriendelijk en deskundi.

Deskundig advies en vriendelijkheid

De bezorging is vrij prijzig, dit zou ik anders willen zien. Het afhalen en de bus gratis is prima geregeld.

Beste meneer Offermans,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij nemen uw verbeterpunt mee om de service hierop te verbeteren!
Pronto wonen Heerlen.