2070 beoordelingen

2070 Reviews

Ha rodermond slootbeek

Fijne rustige vriendelijke benadering en uitstraling

De deskundigheid waar je met al je vragen bij pronte terecht kan.

Wat kun je nog meegeven, als ze je altijd al voor zijn met de informatie van hun producten

Beste mevrouw Rodermond Slootbeek,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent! Wij hopen dat u veel plezier heeft met de nieuwe relaxfauteuils....
Beste mevrouw Rodermond Slootbeek,
Pronto wonen Heerlen.

M. Janssen

Goede service

Goede stylisten

Nvt

Beste mevrouw Janssen,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bartafel en krukken!
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Janssen,
Pronto wonen Heerlen.

ESSERS

Rustig artikel kunnen uitzoeken, verkoopster bijzonder onsymphatiek, levering in orde

opvoeding medewerkster

Beste meneer Essers,
Beste meneer Essers,
Vervelend om te horen dat uw aankoop niet naar wens is verlopen. Wij zouden graag verder van u vernemen hoe het gesprek is verlopen. U kunt dit aan ons laten weten via -> socialmedia@prontowonenbreda.nl. Verder wens ik u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

mark ramaekers

prijs

kwalieit

Crombavh

Kopen van meubels

Vriendelijk personeel en ruime keuze met onze smaak

Richaerts

Zeer mooi bedrijf en goed advies

goed advies

beter comuniceren met afleveren

Toussaint

Redelijk teleurstellende ervaring

Vriendelijk

Medewerkers moeten beter op de hoogte, online bus reserveren werkt niet goed. De winkel mag van mij wat ruimer worden opgezet. Er staat teveel op een te kleine ruimte.

Beste meneer Toussaint,
Vervelend om te horen dat uw bezoek aan onze winkel niet helemaal naar wens is verlopen. Wij hopen dat u wel veel plezier heeft van de nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Beste meneer Toussaint,

Jan

Goede ervaring, alles prima geregeld en gecommuniceerd, ook in deze lastige (Corona)tijd.

Tijd voor de klant, luisteren naar de wensen, goed in beeld brengen van de mogelijkheden, transparant.

Behoud vooral de persoonlijke benadering. Fijn dat de verkoper/adviseur ruimte geeft om eerst zelf te kijken (en zich niet opdringt).

Beste Jan,
Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij zullen uw tip zeker meenemen en wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto...
Beste Jan,

Piet Peters

Op advies van onze geweest. Een aanrader.

Goede uitleg en zeer goede begeleiding.

Geen verbeterpunten. Alles zeer goed.

Tom Wanders

Deskundig advies in de winkel. Voldoende mogelijkheden en keuze’s en goede service bij de levering van het product. Erg blij met onze nieuwe bank!

Keuzemogelijkheden, advies, zelf ophalen dmv geleende bus.

Levertijd is wat lang, maar begrijpelijk dat hier in coronatijd weinig aan te doen is.

Beste meneer Drummer,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u zo blij bent met de nieuwe bank. Wij wensen u veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.