2070 beoordelingen

Daemen

Top

Goede service prima advies

H. Cremer

Vriendelijk personeel. Veel keuze en snelle levering.

Vriendelijk personeel

?

Beste mevrouw Cremer,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!
Beste mevrouw Cremer,
Pronto Wonen Heerlen

Havenith

Ik kreeg de meubels geleverd op 25 maart 2021. Tot mijn verbazing komen 2 hele oude busjes waarin mijn meubels zaten, ik was zo teleurgesteld maar ik was toch blij dat ze er eindelijk (17.50 uur)... Ik kreeg de meubels geleverd op 25 maart 2021. Tot mijn verbazing komen 2 hele oude busjes waarin mijn meubels zaten, ik was zo teleurgesteld maar ik was toch blij dat ze er eindelijk (17.50 uur) waren. Het eerste wat deze meneer zei, dit is de eerste keer dat wij meubels gaan monteren (hij en een vrouw) ik dacht die maakt een grapje maar nee hoor dat was dus echt zo. Ik heb gehuild van ergernis en was zo enorm teleurgesteld. Ze hebben tot 20.00 uur 1 bank, 1 ronde tafel en 4 stoelen opgezet, Die meneer was zo ontzettend moe. Toen bleek ook nog dat ze i.p.v. 7 flesjes voor de bescherming van de meubels er maar 3 bij zich hadden, ppppffff. De dag erna naar Pronto Heerlen en dit verhaal verteld. Ik kreeg een tel.nr. van de juffrouw waar ik mijn klacht moest vertellen, pppphhh. Ik gebeld, deze mevrouw vond het erg voor mij en ik zou een cadeaucheque krijgen van 50€. Ik vond dit wel echt weinig maar dat was het maximum wat ze mij kon aanbieden. Wel ging ze dit bespreekbaar maken en kijken of ze misschien nog iets meer voor mij kon doen. Dat vond ik een goede oplossing. MAAR wat verbaasd mij tot op de dag van vandaag helemaal niks ontvangen van Pronto.

Alles al beschreven

Met een fatsoenlijke bus de meubels bezorgen.

Beste mevrouw Havenith,
Beste mevrouw Havenith,
Heel vervelend dat de bezorging bij u zo moeizaam is verlopen. Kan me voorstellen dat dit ook niet is wat u hiervan had verwacht. Ik heb nogmaals navraag gedaan bij mijn collega wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hopen dat u ondanks deze vervelende ervaring alsnog heel veel plezier heeft van de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.

Jo Direcks

Goed advies ontvangen, snelle levering, perfect om met een geladen bus van Pronto Wonen de spullen te halen.
Geen defect of zaken die niet in orde waren.
Meteen kunnen genieten van nieuwe...
Geen defect of zaken die niet in orde waren.
Meteen kunnen genieten van nieuwe meubels.
Jammer dat we op afspraak moesten kijken door de corona regels, er is zoveel te bekijken, we komen er zeker terug om huis aan te kleden.

Meteen kunnen leveren, busje gevuld met de meubels kunnen ophalen kostenloos. Top!!!

Ik heb geen verbeter punten

Beste meneer Direcks,
Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan de winkel! Wij hopen u snel terug te zien in de winkel voor de accessoires!
Met vriendelijke...
Beste meneer Direcks,

S Lusthuis

Zeer tevreden

Patricia de Jong

Kwaliteit en service heel goed en personeel in de winkel zijn heel vriendelijk we zijn zeer tevreden

Heb ik niet

Beste mevrouw de Jong,
Super fijn om te horen dat het u zo enthousiast bent over uw bezoek aan de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste mevrouw de Jong,
Pronto Wonen Heerlen

Leise

Vriendelijke snelle levering

Snelle levering gratis bus voor ophalen

Elles Tummers

Prettige winkel met eerlijk advies.

Communicatie, duidelijkheid, eerlijkheid over producten, uit voorraad leverbaar

Jeroen Peters

Zeer prettig

Ondanks het tijdslot alle medewerking en tijd mogen nemen.

N.v.t.

Beste meneer Peters,
Fijn om te horen dat u rustig heeft kunnen rond kijken en zo bent geslaagd voor de nieuwe stoelen!
Wij wensen u veel plezier hiermee.
Met vriendelijke...
Beste meneer Peters,
Wij wensen u veel plezier hiermee.

Roumans

Prima advies en uitleg over het product dat ik heb gekocht

Heel vriendelijk personeel

Heb ik niet

Beste mevrouw Roumans,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goede uitleg heeft gekregen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast!
Beste mevrouw Roumans,