Goede service
Goede communicatie, goede hulp.
Heb ik niet
Beste mevrouw Moonen,
Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen ook met de indeling van de woning. Wij wensen jullie...
Goede uitleg over de gekochte producten
Beste meneer van Wissem,
Fijn dat u zo goed geholpen bent met de aanschaf van de nieuwe bank en fauteuil! Wij wensen u hier veel plezier van!
Pronto Wonen...
Super behulpzaam en denken echt met je mee, vooral in deze bizarre tijd
Nvt
Beste Tamara,
Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Heerlen.
Vriendelijk en geven goede uitleg op jou vragen
Zo blijven is prima
Beste meneer Gijzen,
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan! Wij hopen dat u veel plezier heeft aan de nieuwe Bassano meubels. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.
top
top
Wensen van de klant staat bovenaan. Er wordt tijd genomen om de klant goed en uitgebreid te woord te staan.
Eigenlijk kan ik niks bedenken om te verbeteren.
Beste meneer Calis Sanchez,
Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet, Pronto...
Ja
Niet nodig
Beste mevrouw Wolters,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen...
Mooi assortiment prijsklasse betaalbaar . Hartelijke medewerkers
Beste mevrouw Valkenburg,
Wat leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Heerlen.
Direct geholpen
Niet altijd verwijzen naar de klantenservice als jullie in het magazijn ook een voorraad hebt