2070 beoordelingen

2070 Reviews

Rowan Kölker

Zeer goed!

Deskundig advies, meedenkend, sociaal en niet geforceerd.

Niet te benoemen.

Beste meneer Kölker,
Bedankt voor het plaatsen van je review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en fauteuil!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Whitney Timmer

Hele fijne service en uitleg.
Niks op aan te merken.

Goed advies en duidelijke communicatie.

Particulier

Geweldige bediening goede service en na een probleem goede en tevreden afhandeling.
Wij zijn zeer tevreden over pronto.

Service en bediening en en afhandeling na een probleem

Hoef niet beter

NVT

Goede ervaringen; blij

klantgericht; vriendelijk; professioneel; advies op maat

wellicht sneller leveren

Jo Corten

Prettig gesprek met daarbij een goed advies.

uitstraling

levering kan beter

Beste meneer Corten,
Beste meneer Corten,
Bedankt voor uw review en het geven van de feedback! Graag vernemen wij wat er precies mis is gegaan bij de levering. Wij hopen dat u verder veel plezier heeft van de nieuwe meubels!

Iris Ubaghs

Fijn bedrijf maar wel een kwaliteitsklacht

Verkoop en advies

Kwaliteit bank is discutabel

Beste mevrouw Ubaghs,
Beste mevrouw Ubaghs,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Als u een klacht heeft over uw nieuwe bank dan kunt u deze indienen via de volgende link : https://www.prontowonen.nl/klantenservice
De service afdeling zal dan contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.

Straten

Positief

Nam alle tijd en kreeg nog koffie ook

Best mevrouw Straten,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Bassano meubels!

Bocken

Wij vinden het een prettige winkel en behulpzaam personeel.

Alles Is overzichtelijk.

Wat moet er verbeterd worden. Ik zou het niet weten.

Beste meneer Bocken,
Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! Wij hopen dat u veel plezier aan uw nieuwe meubels beleefd en wij ook vaker mogen verwelkomen in de winkel!
Met...
Beste meneer Bocken,
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.

Dekker

Je werdt heel goed geholpen

Heb ik niet

Heb ik niet

Melvin Gerrits

Goede hulp bij de klanten en nemen de tijd om je te helpen

Ik ben van mening dat je voor het geld wat je betaald tog wel ook iets meer mag gedaan worden met leveren . De optie van de bus of aanhanger is goed maar ben van mening dat bezorgen een betere optie... Ik ben van mening dat je voor het geld wat je betaald tog wel ook iets meer mag gedaan worden met leveren . De optie van de bus of aanhanger is goed maar ben van mening dat bezorgen een betere optie is .

Beste meneer Gerrits,
Beste meneer Gerrits,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Bezorging is bij ons ook mogelijk maar dan tegen meerprijs omdat dit door een extern bedrijf wordt gedaan. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels!